Anisie, de Ziua Internațională a Elevului și Studentului: „e momentul oportun să îi sărbătorim”

Ministrul Educație și Cercetării, Monica Anisie a declarat astăzi, cu ocazia Zilei Internațională a Elevului și Studentului, că generația actuală merită sărbătorită, tocmai pentru că, în perioada pandemiei, aceasta este generația care a dat dovadă de adaptibilitate la nou. Mai mult decât atât, Anisie sugerează că perioada școlii online s-ar putea să le fie benefică atât elevilor, cât și profesorilor, antrenându-i pe aceștia pentru viitor.

Monica Anisie: „Iar voi, dragii mei, continuați să vă exprimați părerea, viziunea asupra viitorului educației, propunerile și temerile, mai ales în contextul actual. La mulți ani tuturor elevilor și studenților!”

Ministrul Anisie, după declarațiile vizavi de lipsa curentului electric: „E epidemie de știri false în România!”

„Ziua Internațională a Elevului și Studentului e momentul oportun să îi sărbătorim pe toți cei care reprezintă viitorul României, elevi și studenți care învață, cu o maturitate și o asumare demne de toată admirația, să se adapteze unor schimbări bruște de viață. Pot spune că generația actuală constituie un exemplu de adaptare pentru noi, părinții și profesorii, la noua realitate; este unică prin potențialul său de a își dezvolta un de abilități care să o ajute să facă față cu succes provocărilor viitorului”, a scris, într-un mesaj publicat pe Facebook, ministrul Educației.

Cu vorbe mari, ministeriale, Anisie punctează pe ajutorul și susținerea de care au, în continuare, nevoie elevii și studenții, adăugând că tinerii ar trebui să își exprime liber opinia cu privire la viitorul educației din România.

Ziarul de Investigație

Articolul precedentA murit după ce a așteptat 3 ani un transplant. Un ultim mesaj pentru Ministerul Sănătății
Articolul următorClotilde Armand țipă ”Fără hoție”. Dar cu criminali dovediți merge treaba
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.