Foto: Facebook - Victor Ponta
Foto: Facebook - Victor Ponta

Victor Ponta îi acuză pe liberali de o creștere alarmantă a inflației, precizând că toate cifrele oficiale sunt, în realitate, eronate.

Fostul premier a adus în discuție și majorarea promisă pensionarilor, în condițiile în care prețurile la alimente, energie și medicamente sunt într-o continuă creștere.

Klaus Iohannis: ”Dacă vorbim de creşterea pensiilor trebuie să vedem contextul mai larg”

Declarațiile lui Victor Ponta vin imediat după informațiile date de Klaus Iohannis în cursul acestei săptămâni.

Președintele a explicat, într-o declarație de presă, că ar trebui să existe o majorare a pensiilor. Această majorare trebuie să compenseze, în mare măsură, inflaţia.

Nu ne putem aștepta de la pensionari să plătească prețul crizelor. Nu știu dacă bugetul suportă o majorare cu 15% a pensiilor”, a transmis, la acel moment, președintele României.

Victor Ponta, despre promisiunile făcute de PNL: ”Încă o vorbă goală”

Inflația este deja de 16.8% (conform datelor oficiale – în realitate este mult mai mare, mai ales în ce privește prețurile la alimente, energie, medicamente – adică ce afectează viață pensionarilor). Creșterea decisă de Guvern este de 12.5 %. Deci, nu ne putem aștepta să plătească pensionarii. A rămas, bineînțeles, încă o vorbă goală. Ca și afișele deja publicate cu “PNL îți mărește pensia cu 15%”, ca și toate celelalte declarații războinice și sforăitoare. Asta este. Se descurcă fiecare cum poate, dacă poate”, a precizat lideul PRO România, într-un text distribuit astăzi, 23 noiembrie, pe contul de Facebook.

Articolul precedentAeroportul Internațional din Iași va beneficia de lucrări de modernizare
Articolul următorUn nou-născut a fost ucis în urma unui atac cu rachete rusești asupra unei maternități
Jurnalist full-time / Pesimist part-time