Sursă foto: Facebook/Marcel Ioan Boloș
Sursă foto: Facebook/Marcel Ioan Boloș

Ministrul Invesțitiilor și Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloș, a vorbit despre independența energetică a României, precizând că Ministerul aduce, în fiecare zi, un nou anunț referitor la noutățile din sfera fondurilor europene.

Ministrul a ținut să puncteze că a fost prelungit termenul de depunere pentru toate apelurile deschise.

România continuă să depindă de fondurile europene

Vedem că fiecare zi aduce câte un nou anunț la Ministerul Invesțitiilor și Proiectelor Europene. Așa cum v-am obișnuit, voi continua să vă țin la curent cu toate. Pe această cale vă mulțumesc încă o dată pentru că ne ajutați să răspândim informația, este foarte important pentru misiunea noastră de a schimba vieți cu bani europeni”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook.

Ministrul Invesțitiilor și Proiectelor Europene a explicat că, pentru a contracara creșterea prețurilor la utilitățile publice (în medie cu peste 40%), ministerul va implementa, în această, perioadă măsuri în valoare totală de 1 miliard de euro pentru independență energetică.

Sursă foto: Facebook/Marcel Ioan Boloș

Vor fi prelungite toate apelurile de proiecte pentru eficiență energetică

Marcel Ioan Boloș a adăugat că aceste măsuri vizează atât pentru mediul de afaceri, cât și autoritățile publice locale.

La solicitarea potențialilor beneficiari, am decis să prelungim toate apelurile de proiecte pentru eficiență energetică pe care le avem deschise”, a transmis Marcel Ioan Boloș, astăzi, 11 noiembrie.

Articolul precedentMinisterul Mediului pregătește cea mai amplă campanie de împădurire din România
Articolul următorUn ofițer de poliție a decedat în urma unui atac în apropierea gării din Bruxelles
Jurnalist full-time / Pesimist part-time