Cristian Popescu Piedone

Primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a vorbit despre situația deplorabilă a Sectorului 5, în urma „moșternirii” lăsate de fostul primar Florea Daniel. Cu toate că încă nu și-a depus jurământul, acest mic „inconvenient” nu l-a oprit pe Piedone să înceapă analiza situației din sector, pentru o mai bună înțelegere a dezastrului lăsat de omul care obișnuia să-și pună, neoficial, numele pe mașinile de salubritate (DF).

Firme de salubritate din Sectorul 5 joacă leapșa între ele

„De-a râsu’-plânsu’ în Sectorul 5! Situația privind salubrizarea din Sectorul 5 ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Sunt atât de multe firme implicate în bugetul public de salubritate, încât s-a ajuns ca unii să strângă gunoiul, alții să îl încarce și o altă societate să îl transporte.”, a spus Cristian Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5.

Piedone anunță că va face curățenie după Florea

Cum Florea Daniel, fostul primar al Sectorului 5, a dat dovadă de foarte multă îngălare și nepăsare, Cristian Popescu Piedone anunță că are de gând să „ia taurul de coarne”, imediat ce va depune jurământul. Printre planurile de curățenie, și la propriu, și la figurat, ale lui Piedone se numără un audit, însă și o licitație, caz în care situația o va cere. De asemenea, Piedone mai spune că mulți dintre cetățeni au refuzat afilierea cu #DF-ul lui Florea, astfel că aceștia ar fi rămas cu gunoiul necolectat, cu toate că sunt plătitori de taxe. Situația poate fi văzută și în fotografiile de mai sus.

„Imediat ce voi depune jurământul voi cere un audit și în această privință. Vom face și o licitație dacă va fi nevoie, pentru că actuala situație privind numărul mare de firme care se ocupă de salubritate este strigătoare la cer. În continuare mulți cetățeni ai sectorului rămân cu gunoiul necolectat, pentru că au refuzat să facă contract cu firma de salubritate a fostului primar, celebra #DF. Situația se va schimba în momentul în care voi intra în primărie. Momentan am reușit să scăpăm de colantele fostului edil, care apăreau pe toate mașinile de gunoi.”, a adăugat Piedone.

„Trebuie să intrăm în normalitate, să facem curațenie în sector”

„Până acum banii primăriei au fost risipiți pe contracte cu unele firme care nu și-au făcut treaba. Și n-o spun eu, o spun locuitorii din Sectorul 5. Oamenii se plâng de gunoi și de mizerie, lucru pe care fostul primar l-a ignorat timp de 4 ani. Mai e puțin până când începem cu adevărat munca la Primăria Sectorului 5!”, a spus Piedone, spre finalul postării sale.

#DF-ul lui Florea va dispărea!

Ziarul de Investigații

Articolul precedentÎn acest moment, Nicușor Dan nu vede carantinarea Capitalei întâmplându-se
Articolul următorRafila, între suspiciuni de „păcăleală” și suspiciuni că ar fi fiul unui torționar