Foto: Facebook/Casa lui Patrocle
Foto: Facebook/Casa lui Patrocle

Ștefan Mandachi, antreprenor și avocat român, va finanța campania de sterilizare desfășurată în colaborare cu ”Casa lui Patrocle”, o asociație pentru protecția animalelor din Suceava.

Într-un videoclip distribuit pe contul de Facebook, Mandachi face apel la internauți să-i anunțe și pe oamenii care nu au un cont de Facebook să-și aducă animalele la sterilizat (”și, în drumul lor spre cabinet, să mai agațe și un câine hăituit și abandonat pe stradă, în parcări, în șanțuri, râpe, șantiere, gârle”).

Ștefan Mandachi: ”Întrucât sunt foarte multe înscrieri (ceea ce este extraordinar), vă rugăm să dați SMS în continuare cu mențiunea că vă vom sună pe toți garantat înapoi, pentru a stabili ora programării”

Zi de zi (cu programare) poți să curmi suferința viitorilor pui, născuți fără voia lor, care vor duce o viață de coșmar (foame, sete, bătaie). Fii îngerul păzitor al unui suflet neprihănit și acționează! Implică-te! Oamenii au înțeles că doar sterilizarea este soluția civilizată în secolul 21, nicidecum euthanasia și hingherii”, a transmis antreprenorul român.

În fiecare weekend (până la 1 septembrie) se va desfășura un maraton de sterilizări (SMS la 0740608857). Campania va continua, în fiecare zi, tot în baza unei programări

Visul meu este să nu mai existe niciun câine fără stăpân în România, dar acesta trebuie împărțit în visuri mai mici. În acest moment, obiectivul este foarte clar: sterilizarea tuturor câinilor din județul Suceava. Gândiți-vă așa: noi vom face eforturi supra-omenești să sterilizăm. Mai apoi, din indiferența unora, o cățea gestantă poate să refacă întreg fenomenul de nașteri”, a adăugat Ștefan Mandachi.

Cabinetele veterinare care s-au alăturat campaniei de sterilizare

1. GAȘPAR GABRIEL – SCOOBY VET

2. TIGHINEANU MARIUS – TIGMA VET

3. RADU IONUȚ – RIO VET

4. LEFTER DORU – VET EXPERT

5. LUPU SEBASTIAN – PRO ANIMALS ȚINĂ MED

6.BIKIR ȘTEFAN – FAN VET

7.CHIHAIA CĂTĂLIN – NORD VET

8.RUSU CĂTĂLIN – ANIMAVET

9.HEALER VET – HORTOLOMEI ALEX

10.TEO VET – TEODOREANU ADRIAN

11.TEN VET- SOFIAN BOGDAN

12. CUORE PET VET HUMOR – Bogdan Dascălu – GURĂ HUMORULUI

13. ZUBI VET – ZUB GABRIEL – RĂDĂUȚI

14. MARGIVET – DR LAZĂR – MARGINEA

Articolul precedentMai multe femei au fost executate, prin spânzurare, în Iran
Articolul următorJudecătorii din România încep să pună în aplicare Deciziile Curții Constituționale privind prescripția răspunderii penale. Unii procurori le ignoră și continuă să întocmească dosare
Jurnalist full-time / Pesimist part-time