sursă foto: Facebook Octavian Berceanu

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Octavian Berceanu a anunțat că vrea să devină președintele USR.

„Am depus candidatura pentru preşedinţia USR PLUS, în competiţia internă a partidului. ‘USR e vocea tuturor!’ Candidez pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS pentru că membrii au dreptul să-şi exprime liber părerile, să fie înţeleşi şi susţinuţi”, a scris el.

Totodată, Berceanu a mai adăugat că cetățenii români trebuie să fie reprezentați „necondiționat.”

„Candidez pentru că cetăţenii români au votat ca să-i reprezentăm, necondiţionat, indiferent de cât de greu ne este. Asta vom face”, a mai spus Berceanu.

USR, în cădere liberă. Tot mai mulți parlamentari au decis să-l urmeze pe Cioloș în partidul său, REPER

Primul tur al alegerilor pentru un nou președinte USR vor avea loc între 6 și 10 iulie, iar turul al doilea între 11 și 15 iulie. De asemenea, Congresul online de validare a alegerilor va fi în 16 iulie.

Actualul președinte interimar Cătălin Drulă și-a depus candidatura la conducerea formațiunii politice pe 21 mai. El a precizat că știe să livreze rezultate concrete, „nu bla-bla steril.”

„Energia noastră nu trebuie irosită pe dispute interne, ci orientată 100% către lupta cu sistemul care căpușează România. Și pentru construcția alternativei la el”, a adăugat Cătălin Drulă.

Totodată, Drulă a mai precizat că este nevoie de o mână hotărâtă pe volan, partidul având nevoie urgentă de rezultate concrete.

La alegerile pentru funcția de președinte USR s-au înscris primarul Brașovului Allen Coliban, Cătălin Teniță și Mihai Polițeanu.

Reamintim că fostul președinte al USR Dacian Cioloș a demisionat din partid alături de alți europarlamentari. El a declarat că nu a reușit să găsească înțelegere în interiorul partidului și că despărțirea de USR îi lasă „un gust amar.

Citește și articolul: 11 parlamentari USR se reîntorc la PLUS, reinventat de Cioloș în REPER

Articolul precedentAlertă într-un județ din România din cauza holerei: Oamenii sunt sfătuiţi să bea apă doar din surse sigure
Articolul următorDiana Șoșoacă, vedetă pe pagina „Polițiștii au umor”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.