Sursa: Captură video

Senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă a devenit „vedetă” pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”, după ce, într-un excel de zel, s-a apucat să spele o autospecială a Ministerului Afacerilor Interne.

Sub titlul „Și acum să ne MAI și râdem….”, pe pagina menționată a fost postat un filmuleț cu senatorul care spală geamurile autospecialei de poliție, pe fundal rulând melodia „Vine poliția”.

De altfel, chiar Diana Șoșoacă a fost cea care fredona melodia, într-o interpretare proprie: „Vine poliția/ Și-mi ia toată benzina/ La la laaa”.

Momentul artistic a avut loc într-o benzinărie, unde Șoșoacă venise să protesteze împotriva prețului la carburanți. Chiar Diana Șoșoacă a imortalizat evenimentul într-un live, când s-a deplasat să protesteze împotriva prețului la carburanți.

Astfel, aceasta a promis că alimentează cu 50 de bani și va plăti cu cardul, pentru a păgubi benzinăria, dat fiind că la fiecare tranzacție este plătit un comision de 2,5 lei. A promis, dar nu i-a reușit chiar din primele două încercări, semn că protestele acestea nu sunt chiar așa ușoare cum ar crede unii.

Prima dată a alimentat de peste 60 de bani, dar a mai încercat o dată, când a reușit să depășească cu un pic suma clamată de 50 de bani. Între timp, și-a spălat și mașina, pentru a produce pagubă de apă benzinăriei, luând totodată și trei mănuși „una pentru genul feminin, una pentru genul masculin și una pentru genul neutru”.

Protestul live a durat mai bine de o oră, timp în care Șoșoacă a tot chemat oameni să i se alăture, pe cei veniți în benzinărie sfătuindu-i să nu ia cumva cafea, pentru a nu face vânzare. La un moment dat, la sosirea poliției… a plusat.

https://www.facebook.com/110334364734590/videos/420775433274226

Senatorul era, cum altfel decât îmbrăcată în ie, ca o adevărată româncă. Și, bineînțeles, în periplul său de protestatar, Diana Șoșoacă a mai bifat un moment pur românesc, prinzându-se într-o horă alături de oamenii pe care i-a găsit într-o benzinărie, printre care și deputatul Mihai Lasca, avocatul Dan Chitic și Luis Lazarus.

Articolul precedentOctavian Berceanu vrea să devină președintele USR
Articolul următorPrețurile petrolului au scăzut