Primarul Cristian Popescu Piedone își prezintă „lista dorințelor” pentru Anul Nou

„Sectorul 5 va fi cununa și soarele și luna”, afirmă edilul, care vrea să ca acesta să fie un model administrativ, nu doar în România, ci și în Europa

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a prezentat, pe final de an, o listă cu „dorințele” pe care le vrea realizabile în următoarele 600 de zile, astfel încât sectorul pe care îl gestionează să poată deveni un model administrativ nu doar pentru România, ci și pentru Europa. Iar visurile sale nu sunt înalte, dovadă că în numai un an de la preluarea mandatului de primar se vede o schimbare importantă.

„Oameni buni, a trecut vremea când doar visam să putem salubriza sectorul și să nu mai vedem sălbăticie printre blocuri!!! Acum am crescut. Suntem mai mari cu un anișor! Am învățat din greșeli și ne-am redescoperit mândria! Am arătat că suntem o echipă performantă, mare și… putem! Putem orice! Putem face imposibilul… posibil”, a scris edilul pe contul său de socializare.

De altfel, acesta a ținut să sublinieze că anul care s-a dus, a fost unul decent pentru administrație, prin prisma lucrurilor deja realizate, însă unul dificil pentru țară, pe fondul crizei sanitare sau a celei politice și economice. Și la fel de dificil i-a fost și pe plan personal. „Tot grea îmi este povara. Și sufletul mi-e greu și inima mi-e obosită… Dar rămân loial lui Dumnezeu și urmez calea cea hărăzită…”, a mai scris Piedone, adăugând că „până una alta, oameni buni, suntem aici, prezenți, în familia Sector 5! Și… mergem mai departe”.

Sectorul 5, model administrativ

Primarul Cristian Popescu Piedone și echipa sa au transpus, deocamdată în faza de proiect, cum va arăta viitorul apropiat al acestui sector, care, în opinia edilului, „va fi, curând, un model administrativ în România și în Europa largă”. În postarea făcută pe contul său de socializare, Piedone afirmă că tot ceea ce urmează nu sunt recitări din poveștile frațiilor Grimm, mai mult, că are o datorie față de Dumnezeu! „Datoria să lupt pentru comunitatea care mi-a dat serviciu la Primărie! Așa că… postez clipul și fac anunțul: Sectorul 5 va fi cununa și soarele și luna”, a mai scris edilul, cerându-le cetățenilor să aibă încredere în vorbele sale, mai mult, să viseze înalt, căci ștacheta acestui sector este ridicată. „Avem planuri mărețe”, a completat Piedone, înainte de a publica „lista de dorințe” realizabile.

În următoarele 600 de zile, maxim, amenajăm 38 de hectare de parc cum n-a mai văzut România! Construim trei parcări supraterane cum nu există în țară! Și începem noul an cu un pachet de 100 de blocuri care vor fi reabilitate termic! Sectorul 5 va avea un parc tematic întins pe 38 de hectare! Cu… hipodrom, cu sere unde oricine își poate sădi propriile flori și legume! Cu terenuri de sport, cu zonă de recreere, cu restaurante, cu teatru, cu heliport și cu multe, multe surprize! (Lucrarea va fi terminată peste doi ani).  În 2022 ne relaxăm, ne jucăm și facem sport chiar… deasupra parcărilor! Sectorul 5 va avea trei parcări etajate, unicat în România! Una va avea la parter și o piață agroalimentară!Desigur că mai avem destule alte proiecte care ne vor face tuturor traiul mai bun!

Cristian Popescu Piedone, pe Facebook

De altfel, acesta i-a mulțumit lui Robert Negoiță, de la Sectorul 3, pentru puieții și florile donate, și mai în glumă sau mai în serios i-a transmis acestuia că după ce va avea propria seră or să facă și un schimb de experiență, nu doar de plante.

„La mulți ani”

Primarul Piedone le-a făcut și o urare celor care îl susțin și apreciază, mai mult, le-a și mulțimit acestora pentru că sunt parte din ceea ce înseamnă „familia” Sectorului 5.

„Îmi doresc bucurii în casele dumneavoastră, oameni dragi!

Să aveți un nou an ca în visurile dumneavoastră!

Să-mi fiți sănătoși și cu credință în bunul Dumnezeu!

Să iubiți România mereu, aici și oriunde vă poartă pașii!

Vă mulțumesc și vă iubesc așa cum știu că vă iubesc”, a mai scris Piedone, încheindu-și urarea cu un „La mulți ani”, transmis, ca de fiecare dată, cu respect.

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone pentru România, de ziua ei. „Pentru mine, draga mea, ești mereu și mereu… ACASĂ”

Articolul precedentPremierul Nicolae Ciucă, mulțumit de prestația miniștrilor de coaliție
Articolul următorComandamentul de iarnă al ANPC, la final: sute de amenzi și avertismente, zeci de măsuri de oprirea temporară a prestării serviciului și o propunere de suspendare a activității