Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în Vama Veche, un bolid de lux ce era „dat dispărut” de către autoritățile din Italia. Autoturismul era condus de un cetăţean iranian.

Potrivit Poliției, „în data de 30.07.2021, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, pe sensul de ieșire din țara, un cetățean iranian, la volanul unui autoturism marca BMW, model X5M. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de  către autoritățile din Italia”, se arată în comunicatul autorităților române.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 350.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează „cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

În luna martie, un alt bolid de lux, ce era semnalizat ca furat, a fost descoperit de polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia. La cercetări, posesorul autoturismului  a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Zeci de percheziții în dosare de evaziune fiscală cu mașini „second-hand”

Articolul precedentPSD vrea reacții după denunțarea lui Cîțu la DNA
Articolul următorCod galben de caniculă și disconfort termic în mare parte a țării