Primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele, soțul primarului general Gabriela Firea, şi-a anunţat joi seara intenţia de a candida la preşedinţie.

Primarul oraşului Voluntari a precizat că va candida ca independent. „Am vorbit cu Gabi (soţia sa, primarul Capitalei Gabriela Firea – n.r.) şi i-am spus că voi candida la alegerile prezidenţiale. M-a întrebat dacă sunt sigur că asta vreau şi i-am spus că da. Vreau să candidez”, a declarat Florentin Pandele la RomâniaTV.

Florentin Pandele a mai spus că a decis să candideze pentru că nu mai are încredere în instituţiile statului, motiv pentru care trebuie făcut ceva pentru a schimba situaţia în care se află România. „Gabi nu şi-a dorit şi nici nu-şi doreşte să candideze. M-a determinat starea în care se află familia mea. E inadmisibil să nu am siguranţă, să nu avem siguranţă”, a mai declarat Florentin Pandele. „Vreau să trăiesc în linişte şi în pace în ţara mea”, a spus Pandele. El a precizat că îşi va face un plan, un program, va începe să strângă semnături şi fonduri.

Articolul precedentAdrian Năstase are o explicație pentru scorul obținut de PSD la alegeri: „Au fost pierdute de PSD, fiind consecința propriilor greșeli”
Articolul următorAzi începe vizita Papei Francisc în România. Măsuri sporite de securitate