Captură video Youtube

Traian Băsescu a declarat, joi, că după evacuarea din vila de protocol, cea mai bună soluție este de a închiria sau achiziționa un apartament cu trei camere.

Fostul președinte a mai spus că merge la bancă pentru a-și vinde titlurile de stat pentru a avea bani să-și cumpere apartamentul.  

„Încep să mă uit, pe ici pe colo, după un apartament. La preţul pieţei, un apartament cu trei camere ne-am dori, aşa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate”, a declarat Traian Băsescu.

„Mă consider un cetăţean care a trecut prin faţa justiţiei”

De asemenea, fostul președinte a asigurat că nu va vorbi despre secretele țării, afirmând că „niciodată nu va uita că a fost 10 ani președinte.”

„Niciodată nu o să dezbrac cămaşa de fost preşedinte şi niciodată nu o să uit că am fost 10 ani preşedintele ţării şi am obligaţia ca ceea ce ştiu numai eu şi alţi lideri politici importanţi să rămână în capul meu şi atât”, a mai spus acesta.

Totodată, Băsescu a dezmințit zvonurile cum că s-ar muta în casa fiicei sale, precizând că acel apartament este într-o construcție cu 12 alte familii.  

„Clădirea nu a fost revendicată şi a intrat sub incidenţa legii 10, care dădea dreptul chiriaşilor să cumpere, indiferent că aveau sau nu alte locuinţe în Bucureşti”, a afirmat fostul lider de la Cotroceni.  

Întrebat unde și-ar dori să își cumpere un apartament, Băsescu a spus că vrea să „nu fie izolat de lume”, deoarece a ajuns la o anumită vârstă și își dorește să aibă în apropiere magazine și o stație de metrou. Acesta a mai spus că nu crede că  va demisiona din Parlamentul European deoarece a fost ales cu anunțul CNSAS-ului făcut.

„Deci nu a fost un lucru pe care cei care m-au ales l-au aflat după alegere. Şi acum sunt convins că nu există nici o frază care să implice declaraţii politice sau atitudini politice. Nu există nici măcar o singură frază”, a conchis Băsescu.

Elena Udrea: „Traian Băsescu este un om mult prea puternic ca să poată să fie umilit de oameni atât de mici”

Articolul precedentAlexandru Muraru crede că PNL trebuie să treacă la un alt nivel
Articolul următorControl la un depozit ilegal de deșeuri din Sectorul 3
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.