foto: Pagina de Facebook Cristian Popescu Piedone

Angajații Primăriei Sectorului 5 al Capitalei, în frunte cu primarul Cristian Popescu Piedone, au respectat tradiția și au plantat în scuaruri nu mai puțin de 15.000 de ghetisoare, dăruite de primarul sectorului 3, Robert Negoiță. Primarul Piedone a spus că toți angajații au participat, ca voluntari, la această acțiune care are loc în luna curățeniei.

„Este a doua primăvară când trebuie să îi mulțumesc primarului Robert Negoiță pentru munca depusă în sere. Sper ca anul acesta serele din sectorul 5 să producă material săditor. Mulțumesc și directorilor care au participat la această acțiune. O muncă fără stres nu se poate face, dar dacă locuitorii sectorului 5 se bucură de acest lucru, eu sunt încântat”, a spus primarul Cristian Popescu Piedone. El le-a spus tuturor că dacă își fac treaba așa cum trebuie, se vor mai vedea.

Primarul Cristian Popescu Piedone, însoțit de directorii din Primărie și de arhitectul șef, a verificat personal modul în care se realizează plantarea celor 15.000 de fire de ghetisoare. Primarul Piedone a glumit cu angajații, dar i-a și atenționat că trebuie marcată cu vopsea o trecere de pietoni, atrăgând atenția asupra faptului că sunt frunze pe linia de tramvai. ” Când s-a dat cu grebla pe linia de tramvai? Sunt frunze de astă toamnă”, a spus primarul Piedone.

Primariul Piedone a dat un exemplu angajaților Primăriei. În timp ce planta flori, Piedone le-a spus angajaților că trebuie să se bucure de pământ atunci când fac acest lucru. Mai mult, primarul Sectorului 5 le-a trasat o nouă sarcină angajaților, și anume ca luni, la ora 12, toată Calea Rahovei să aibă un nou aspect. Mai precis, iarba să fie tunsă și să fie montate jardiniere cu flori.

Primarul Piedone: „A venit primăvara, dragă de ea. Și încercăm s-o onorăm, cum putem”

„Până luni nu vreau să mai fie recunoscută intersecția de la Calea Alexandriei, care vreau să se transforme într-o intersecție model. Vreau să văd voluntariat. Scoateți din sere florile de care aveți nevoie pentru jardiniere, amenajati toate rondurile. Vreau să îți dai lucrarea de diplomă în această lucrare”, a fost mesajul transmis de primaru Piedone unuia din directorii din cadrul Primăriei.

„A venit primăvara, dragă de ea. Și încercăm s-o onorăm, cum putem.

Păstrăm tradiția, așa că am ieșit iar cu echipa. 🤗 La “Ghețisoare”. Prietenul Robert Negoiță, de la 3, ne-a dăruit 15 mii de floricele. Și îi mulțumim, cu dragoste!❤️🤗
În rest… voie bună, planuri multe!
Am mai glumit cu directorii, i-am mai mustrat c-o vorbă, două, trei…
Dar îi iubesc! ❤️”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone, postat pe Facebook.

Piedone: „A fost reluată circulația pe Calea 13 Septembrie din Sectorul 5”

Articolul precedentBraşovul vrea să devină „capitala pistelor de biciclete”
Articolul următorPSD conduce în topul intenției de vot a românilor