Redacția noastră a aflat, pe surse, că două dintre cele mai mari servicii de călătorie de tipul taxi, Uber și Bolt, intenționează, în cel mai scurt timp, să intre pe piața din Galați. Potrivit surselor noastre, în timp ce Bolt ar fi trebuit să înceapă operarea pe teritoriul municipiului Galați de astăzi, Uber ar fi avut această lansare în plan pentru mâine, 1 aprilie. În mod cert, zilele acestea vor fi decalate, întrucât cele două companii încă nu ar fi pus la punct toate detaliile, având nevoie de avize pentru o parte dintre autoturisme.

Uber și Bolt intenționează să pună în trafic aproximativ 40 de autoturisme, de fiecare

Un alt motiv pentru care lansarea celor două servicii de taxi ar putea fi decalată este reprezentat de faptul că, până în momentul de față, cele două companii nu au îndeplinit încă necesarul de șoferi. Cu toate astea, o parte dintre șoferii gălățeni de taxi, afiliați firmelor clasice din oraș, ar fi aderat deja noului tip de serviciu de călătorie.

Iar că Uber a ales, până acum, să-și desfășoare activitatea doar în orașele mari, pandemia a reușit să schimbe acest lucru, firma îndreptându-și atenția și spre orașe mijlocii, ca Galați. Bolt alege să aplice o altă strategie, luând în considerare extinderea și în orașele mici.

Bolt s-a împrietenit deja cu gălățenii

În ceea ce privește compania Bolt, aceasta nu este la prima interacțiune cu Galațiul, în urmă cu aproximativ o săptămână lansând un serviciu de închirieri trotinete în municipiu care, de la lansarea sa, s-a bucurat de un real succes printre gălățenii de toate vârstele.

Pentru a putea utiliza servicii Bolt și Uber, este necesară descărcarea aplicațiilor aferente:

Bolt: iOS și Android

Uber: iOS și Android

Articolul precedent„Grindă” a cazut de pe un acoperiș. Nu se știe ce căuta acolo
Articolul următorDiana Șoșoacă și liderii PAUR, amendați cu câte 15.000 de lei pentru protestul de luni
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.