Deputatul liberal Ion Ștefan, zis și „Grindă”, a ajuns, în cursul zilei de miercuri la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, după ce ar fi căzut de pe acoperișul unei hale industriale, relatează Spotmedia.ro. Nu se știe exact ce căuta acesta acolo și cum a ajuns să se accidenteze, însă.

Ion „Grindă” Ștefan ar putea fi transferat la un spital din București

Potrivit surselor, deputatul liberal de Vrancea ar putea fi transferat, în următoarele ore, într-un spital din Capitală.

„Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Cîțu crede că românii au dreptul să protesteze, până la un punct: „Să respectăm legea”

Cum s-a ales politicianul cu porecla

Ion Ștefan a ocupat funcția de ministrul al Dezvoltării la un moment dat, candidând ulterior la primăria Municipiului Focșani, alegeri pe care le-a pierdut, în ciuda faptului că PSD începea să piardă teren în județ. Un exemplu foarte bun în acest sens este marea înfrângere suferită de cel mai cunoscut social democrat vrâncean, Marian „mama mea sunt eu” Oprișan, cel care pierdea Consiliul Județean după ani buni de „domnie” și „baronat”.

Declinul PSD-ului nu l-a ajutat însă pe „Grindă” să câștige punctele pierdute de social democrați.

De altfel, în mod cert nici porecla nu pare să-l fi ajutat prea mult. Pe vremea când acesta încă ocupa fotoliului de ministrul al Dezvoltării, în încercarea sa de a explica de ce o casă are 910 metri pătrați, casă pentru care nu plătise impozitul aferent, a zis că vina e a constructorului, care i-ar fi pus o „grindă” în plus. Iar de-aici, porecla a intrat în istoria urbană recentă.

UPDATE:

„Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societati comerciale de pe raza municipiului.

Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat că un bărbat, în vârsta de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenționând să mute un utilaj.

Aceasta a fost transportata cu ambulanta la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare.

In cauza a fost intocmit dosar penal, în care se efectuează cercetari pentru neluarea masurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.”, au declarat reprezentanții Poliției Municipiului Vrancea.

Articolul precedentCîțu crede că românii au dreptul să protesteze, până la un punct: „Să respectăm legea”
Articolul următorUber și Bolt vor intra pe piața din Galați (SURSE)
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.