Sursa: Captură video

Invitat la Antena 3, președintele PNL Nicolae Ciucă a dorit cumva să păstreze o aură de mister în ceea ce privește candidatul pe care îl va da formațiunea pe care o conduce la alegerile prezidențiale.

Se apropie alegerile, implicit cele prezidențiale, însă formațiunile politice încă țin „la secret” viitorii candidați.

Cutuma este ca președintele unei formațiuni să fie și candidatul, iar în spațiul public sunt de ceva timp informații potrivit cărora PNL și PSD ar merge pe această variantă. Însă actualul președinte al PNL, Nicolae Ciucă, nu este foarte „darnic” cu informațiile.

Ciucă a răspuns și nu prea aseară la întrebarea pe acest subiect, aparent nefiind încă stabilită o strategie. Însă, din ce a declarat președintele PNL, dacă partidul îl va dori, nu va da înapoi.

Mai ales că, a explicat acesta, „în atribuțiile funcției președintelui Partidului Național Liberal este și această prevedere, de a-și asuma candidatura la funcția pe care, împreună cu partidul, se va decide”.

În momentul de față și sigur nu este momentul, nu și-a anunțat nimeni candidatura, nu este momentul pentru astfel de candidatură. Am menționat și susțin că în acest moment prioritatea noastră este să continuăm să asigurăm stabilitatea guvernării, să continuăm să ne preocupăm de toate aceste probleme care iată că sunt cât se poate de evidente și sunt provocări de zi cu zi la nivelul guvernării, iar în momentul în care va veni vremea să ne asumăm și această candidatură o vom face.

Cert este că în momentul de față, împreună cu Partidul Național Liberal, împreună cu activul de partid, vom decide și acest demers, de la care, pentru că m-ați întrebat direct, vă răspund la fel de direct nu mă dau înapoi”, a spus Ciucă, pentru sursa citată.

Articolul precedent15.000 de euro, bani primiți într-un mall din Timișoara de un bărbat care promitea că va interveni la judecătorii Înaltei Curți
Articolul următorPrimăria Constanța promite că va plăti până la 710 lei pentru bone