Foto: Ziarul Financiar
Foto: Ziarul Financiar

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al liberalilor, a reacţionat după incidentele care au avut loc, săptămâna trecută, la Mogoşoaia şi la Braşov.

O consilieră locală din Mogoșoaia, reprezentantă a USR, a fost amenințată cu bătaia de un consilier de la PNL.

La acel moment, Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de doi colegi de la PNL și PMP în scandalul imobiliar ”Sectorul 0” din Mogoșoaia. Consiliera a confirmat incidentul pentru G4Media și a detaliat incidentul din cadrul ședinței comisiei de muncă.

Ulterior, la Brașov, viceprimarul USR Flavia Boghiu a apărut într-o postare distribuită pe Facebook, într-o poză trucată.

Într-o declaraţie oferită pentru RFI, purtătorul de cuvânt al liberalilor a precizat că PNL este un partid cu repere morale clar definite. Cu toate acestea, membrii care dau dovadă de agresiune reprezintă excepții.

Stroe a oferit scuze publice pentru liberalii care au amenințat cu bătaia două reprezentante USR de la Mogoșoaia și Brașov

Eu îmi cer scuze în numele PNL, pentru comportamentul acestor indivizi. De altfel, ne-am dezis de asemenea comportamente și cei doi foști membri PNL au fost sancționați”, a explicat Ionuț Stroe la RFI, citat de Ştiri pe Surse.

Purtătorul de cuvânt al liberalilor consideră că incidentele de la Mogoșoaia și Brașov reprezintă excepții: “PNL este un partid cu principii”

Nu, ca peste tot, există și situații excepționale, există și momente dificile cu care te confrunți și eu consider că aceste două cazuri sunt exemple izolate în PNL. Suntem un partid cu principii, cu repere morale, cu un comportament și o conduită, aș spune, extrem de bine așezată și astfel de exemple suntem siguri că nu se vor mai repeta”, a adăugat Stroe.

Articolul precedentCiolacu nu vrea ca Pilonul II să fie „prins” în procentul PNRR-ul alocat pentru pensii
Articolul următorGheorghe Dinu și joaca „de-a demisia”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time