Dezamăgire în PNL: ”Violeta Alexandru poartă tinicheaua Bucureștiului”

”Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti”

Într-o postare pe Facebook, Florin Roman a afirmat despre Violeta Alexandru ca a fost unul dintre cei mai buni miniștri PNL, dar ar fi căzut victima celor care au negociat prost, negocieri duse în cadrul aceluiași partid.

De asemenea, deputatul nu înţelege de ce Violeta Alexandru a fost schimbată din funcţia de ministru al Muncii, după ce a “moştenit” 19.000 de dosare nesoluţionate şi “le-a adus la zero, într-un an”.

Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, aşa cum au făcut şi cu structura noului guvern, unde din păcate, din toţi aşii, noi nu am tras nici unul! Pentru munca ta şi reprezentarea PNL în guvern, un sincer bravo, Victoria Violeta Alexandru!”, susţine Roman.

Deputatul a mai precizat că, deși nimeni nu poate fi ales în funcția de ministru pe viață, nu este o soluție ca o persoană să fie înlocuită atunci când aceasta face progrese, este competentă, găsește soluții și se implică zilnic în exercitarea funcției.

Florin Roman, despre Violeta Alexandru: A căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL

Metaforic, Florin Roman explică numele de Victoria nu doar ca pe alt prenume al Violetei Alexandru, ci şi ca pe o ţinta pe care aceasta a atins-o, cu modestie și dedicare. De asemenea, deputatul a ținut să facă referire și la negocierile politice atât pentru Bucureşti, cât şi cele pentru structura Guvernului.

Victoria Violeta Alexandru a fost ministrul Muncii și Protecției Sociale începând cu 4 noiembrie 2019, în ambele guverne Ludovic Orban.

În urmă cu două săptămâni aceasta declara că nu este un om care să se agațe de funcții. De asemenea, a făcut optimista precizare că Ministerul va fi condus, în viitor, de un om corect ce va avea grijă de banii publici.

Violeta Alexandru face anunțul momentului! Cine îi va lua locul la Ministerul Muncii? Nu mă agăț de funcție

Laude, dar și acuzații

Nemulțumit de scena politică, Florin Roman a criticat faptul că fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru şi fostul ministru de Interne Marcel Vela nu au fost invitaţi, în mod simbolic, la debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Un simplu mulţumesc pentru ce au făcut în timpul pandemiei era suficient. În schimb l-au invitat pe controversatul deputat PSD, Streinu Cercel!”, a scris Roman.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentFostul președinte CJ Neamț și fostul viceprimar, condamnați cu suspendare în dosarul FC Ceahlăul
Articolul următorDosare penale noi pentru echipa „de succes” a Constanței: Mazăre și Făgădău, acuzați că au vândut terenuri pe litoral după bunul plac
Jurnalist full-time / Pesimist part-time