Sursa: Facebook

Președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, cunoscut pentru declarațiile sale controversate în ceea ce privește coronavirusul, a intrat astăzi din nou în atenția publică pe această temă.

Nu întâmplător, ci la vedere, după ce chiar pe pagina de Facebook a instituției pe care o conduce au apărut o serie de fotografii de la inaugurarea unui centru comercial, în care Buzatu apare relaxat, fără mască.

De altfel, în urmă cu un an, în octombrie 2020, șeful PSD Vaslui a făcut o adevărată pledoarie împotriva purtării măștii, arătând că nu crede că masca îl protejează de coronavirus, ci că o poartă cumva ocazional, pentru a nu îi jigni pe cei din jurul său. Pe atunci însă, Buzatu avea o altă optică, asigura că se protejează altfel – deși afirmase că nu crede în existența virusului – aparent se dezinfecta și purta masca „la adunări sau (…) în magazine”.

În același timp, președintele CJ Vaslui și al PSD Valsui avusese cu câteva luni înainte o ieșire chiar în ședința Comitetului Executiv al partidului, afirmând că „Coronavirusul nu există”. Aceasta în condițiile în care anul trecut, consilierul personal al acestuia a murit din cauza noului coronavirus, la puțin timp după ce a fost transferat la o clinică din Iaşi.

Azi, președintele CJ Vaslui a comis-o din nou, în plină stare de alertă și în condițiile în care cei mai mulți dintre români au de respectat reguli și măsuri la orice mic pas pe care îl fac. Nu mai vorbim de spațiile închise și aglomerate, cum este un centru comercial.

A fost inaugurat primul centru comercial din Bârlad
Astăzi, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la inaugurarea primului centru comercial din municipiul Bârlad.

Noul pol comercial pune la dispoziție o gamă variată de branduri, dar și spații special amenjate pentru petrecerea timpului liber.

”Mă bucură faptul că această zonă a Bârladului a căpătat o altă imagine, modernă, iar această investiție înseamnă pentru bârlădeni noi locuri de muncă, dar și o modalitate de petrecere a timpului liber”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Bârlad Value Centre dispune de 600 locuri de parcare şi găzduieşte un hipermarket, o zonă de servicii, magazine de fashion, cafenele şi un food court”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a instituției.

Articolul precedentCătălin Drulă: „Nu e târziu să puneți presiune pentru ca anul acesta să mai recuperăm lenea și reaua voință a interimatului PNL”
Articolul următorMarocul și-a suspendat zborurile pentru două săptămâni