Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat a aruncat bombe cu benzină la un nou centru de control al imigranților, transmite agenția Reuters.

Acestă clădire aparține Poliţiei de Frontieră britanice, centrul fiind situat în Dover, un oraș din sudul Marii Britanii.

Potrivit unui fotograf al agenţiei Reuters care se afla la locul incidentului, atacatorul s-a sinucis.

Atacul a avut loc astăzi, 30 octombrie

Atacatorul avea asupra sa mai multe bombe cu benzină și artificii. Acesta a aruncat materialul explozibil într-un centru de primire al migranților din portul Dover din sudul Angliei.

Atacatorul, un bărbat alb, îmbrăcat într-un top cu dungi, conducea un vehicul utilitar sport SEAT alb. Acesta a ajuns până la centru, a coborât și a aruncat trei bombe cu benzină. Doar una dintre ele nu a explodat”, a spus fotograful de la agenția de știri.

După ce s-a distanțat de centru, bărbatul a condus spre o benzinărie din apropiere

Aici, și-a legat un laț improvizat în jurul gâtului, l-a atașat de un stâlp de metal și s-a sinucis. Videoclipul a fost postat pe rețelele sociale de un jurnalist de la agenția GB News.

În videoclip se observă cum personalul stinge focul declanșat de cele două bombe. Inițial, focul a cuprins peretele exterior al centrului.

După, poliția a intervenit și a izolat zona.

Până la această oră, Poliția și Ministerul de Interne al Marii Britanii nu au oferit comentarii.

Articolul precedentMApN, de Ziua Relațiilor Publice Militare: ”Comunicarea înseamnă găsirea adevărului într-o mare de dezinformare”
Articolul următorPercheziții la cămătarii din Iași. Anchetatorii urmăresc două grupuri infracționale
Jurnalist full-time / Pesimist part-time