Invitat la emisiunea lui Silviu Mănăstire, Victor Ponta a declarat că nu îl înțelege, și pace, pe Marcel Ciolacu, sugerând, în continuare, că liderul PSD ar avea un fel de alianță ascunsă cu liberalii lui Ludovic Orban. Astfel, Ponta afirmă spusele sale sunt confirmate de faptul că PSD ar fi votat, până acum, ca toate propunerile PNL, cu toate că ar fi putut să nu o facă, de vreme că social democrații dețin majoritatea în Parlament.

Deloc surprinzător, Tăriceanu spune că e de acord cu Ponta. Testele făcute în privat trebuie decontate

„Nu asta conteaza (ca PNL e minoritar in Parlament). Orice masura, incepand de la învestirea Gvuernului si pana azi, cand au avut nevoie, PSD a votat. Cand a fost nevoie la motiunea de cenzura, nu au venit PSD-istii. Probabil o sa ii sustina si dupa alegeri. Nu intra la guvernare PSD dar va vota Guvernul. (O sa fie Guvern PNL) cu PMP, cu UDMR, fara USR, cu voturi PSD.”, este de părere Victor Ponta.

Victor Ponta, despre Ciolacu: „Nu îl înțeleg”

„Marcel Ciolacu se lupta doar cu noi, cu Pro Romania, are el o chestie cu Pro Romania ca ii stricam jocurile. El vrea sa ramana presedintele Camerei Deputatilor. Sunt din ce in ce mai proaste (relatiile cu Marcel Ciolacu). Nu ii inteleg acest mod de a se comporta. Marele lui dusman e Pro Romania. Nu stiu ce gandire are, ca vrea sa ramana presedinte la Camera cu ajutorul PNL. Daca el voteaza Guvernul PNL spera sa primeasca ceva”, a mai declarat Victor Ponta.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentComisia Europeană somează România să închidă ori să reabiliteze depozitele de deșeuri ilegale
Articolul următorOrban, prima reacție după declarația controversată a Patriarhului Daniel
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.