Ciolacu, către Barna: „Dan, să nu faci cu moțiunea cum ai făcut cu tastatura: să dai pe lângă”

Liderul PSD a amintit și de cadoul pe care Dan Barna i l-a făcut premierului Cîțu, cu ocazia zilei de naștere a acestuia, uitând că și el s-a dus, la un moment dat, cu Liviu Dragnea la pescuit

Marcel Ciolacu (Foto: G4Media)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, are un mesaj pentru liderul USR PLUS, Dan Barna. Potrivit lui Ciolacu, Barna ar face bine ca, măcar de data aceasta, să nu mai „dea pe lângă”. Ironia se referă la o întâmplare mai veche în care liderul USR PLUS s-a filmat mimând lucrul la laptop, tastând în aer. La vremea respectivă, clipul a stârnit hohote de râs pe rețelele sociale, atât în rândul contestatarilor USR PLUS, cât și în rândul susținătorilor acestora.

Marcel Ciolacu, despre USR PLUS: „Și cu moțiunea în plen, și cu sufletul la guvernare!”

Liderul PSD s-a declarat supărat de faptul că „useriștii nu vor participa azi la citirea moțiunii PSD. Nu le place să audă ceea ce susțin (sic!) că o să voteze”, a scris acesta, pe contul lui de socializare.

„Ai fost părtaș, domnule Barna! Nu eu i-am făcut cadouri ”colegului și premierului” Cîțu! Tu i-ai dat trei stilouri cu care ați mâzgălit un an ciolanul guvernării”, a mai scris Marcel Ciolacu.

În încheiere, șeful social democraților a lansat o ironie la adresa omologului său de la USR PLUS: „Și Dan, să nu faci cu moțiunea cum ai făcut cu tastatura: să dai pe lângă! Moțiunea chiar trebuie votată în plen, la vedere, asumat, așa cum vor face toți parlamentarii PSD!”, a conchis acesta.

Citește și: Ludovic Orban pare convins că premierul nu-și va da demisia înainte de moțiune

Articolul precedentCongresul PNL a fost ”Un soi de concurs de tupeu”
Articolul următorIohannis ia atitudine, după ce PSD a anunțat că a început strângerea de semnături pentru plafonarea prețului la energie
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.