Călin Popescu Tăriceanu se arată din nou îngrijorat de situația în care se află țara noastră. Nu în ceea ce privește înmulțirea cazurilor de coronavirus, ci legat de economie. Totul, după ce a citit un articol în Ziarul Financiar, unde se face un bilanț al perioadei 16 mar­tie – 15 iulie în ceea ce privește oamenii rămași fără loc de muncă, al numărului de contracte încetate sau al dispariției unor locuri de muncă.

Încep să se vadă rezultatele catastrofale ale „repornirii României” puse la cale de cuplul de comici triști ai ecranului, Orban și Cîțu! Sute de mii de locuri de muncă pierdute, mii de firme pe butuci, un grad de îndatorare fără precedent fără ca acești bani să ajungă la vreun român!

Acestea sunt adevăratele rezultate ale guvernului Orban, nu cele din propaganda cumpărată cu banii noștri! Acesta este „Guvernul Meu” pe care Iohannis îl laudă! E clar că au virusat economia de tot și ne va lua ceva timp să o punem pe picioare!”, e de părere liderul ALDE.

Articolul precedentPetre Daea vrea să îi dea câteva sfaturi lui Adrian Oros, dar acesta nu îi răspunde la telefon
Articolul următorGabriel Mutu a rezolvat toate problemele Sectorului 6, așa că vrea să doneze 846.000 E unui sector din Republica Moldova