Foto: Facebook/Iulian Bulai
Foto: Facebook/Iulian Bulai

Deputatul USR a publicat un nou text pe pagina de Facebook, criticând condițiile mizere pe care călătorii care aleg trenul sunt nevoiți să le suporte.

Nu este pentru prima dată când politicianul descrie felul în care decurge o călătorie cu CFR.

Saună = vagon CFR pe ruta București – Roman. Trenul plin. Oamenii stau în picioare și pe hol. Sunt în vagonul care ajunge până la Botoșani. Aerul condiționat nu funcționează. Ușa stă cuminte închisă. Conductorul grijuliu a deschis toate geamurile vagonului. Vâjâitul curentului puternic este de mare impact”, a scris politicianul astăzi, 30 iunie.

Deputatul USR face, din nou, apel la intervenția lui Sorin Grindeanu, în condițiile în care trenurile din Moldova nu beneficiază nici măcar de aer condiționat

Domnule Sorin Grindeanu, vrem și noi în Moldova vagoane noi cu aer condiționat. Moldovenii contribuie mult la bugetul CFR. Poate mai mult decât încasările pe ruta București – Constanța unde mereu circulă trenuri faine și cu aer condiționat”, a scris deputatul pe contul de Facebook.

La începutul lunii iunie, Iulian Bulai acuza atât lipsa modernizărilor, a locurilor, cât și întârzierile cu care românii se confruntă în momentul în care apelează la un drum cu trenul

Pe zece iunie, politicianul preciza că a ales un tren din București spre Roman. Din nou, s-a confruntat cu absența locurilor, iar trenul a avut 30 de minute întârziere.

Deputatul USR a precizat că a mai semnalat aceste probleme și în urmă cu 5 ani. Cu toate acestea, nimic nu a fost remediat.

De asemenea, Bulai declara că, dacă mai mulți demnitari ar merge cu trenul, condițiile de călătorit ar fi mult mai bune.

Articolul precedentCadru MAI, pus sub control judiciar după ce a plecat în timpul programului pentru a consuma alcool
Articolul următorTot mai multe companii din România își opresc activitatea, din cauza costurilor ridicate de producție 
Jurnalist full-time / Pesimist part-time