Paul Stănescu: „Nu vă fie frică, în toamnă Cîțu pică!”

„Am câștigat alegerile parțiale și vom continua să câștigăm din încrederea românilor pentru că actualii guvernanții au demonstrat atât de repede că nu o merită.”, a scris social democratul Paul Stănescu

Paul Stănescu / Preluare foto: Capital.ro

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu susține că ar fi asistat, în timpul moțiunii de cenzură, la un spectacol al urii. „Mi-am amintit de discursul băsisto-pedelist, care spunea că statul este un om foarte gras cocoțat în spatele unuia slab și subțirel, economia.  E de înțeles dacă ne gândim cine sunt oamenii din spatele lui Cîțu. Turcan, Boc, aceiași care și-au dorit împreună cu Băsescu să distrugă și PSD-ul și PNL-ul, care au promovat austeritatea și au învrăjbit categoriile sociale și profesionale”, a scris Paul Stănescu.

Paul Stănescu: „N-am văzut ieri un premier demn, ci un tehnocrat slab, fără susținere politică. Speriat de PSD, dar și de Orban, care-i trage preșul de sub picioare, Cîțu a ajuns în Parlament ca să-și facă campanie internă, nu să vorbească despre guvernare”

Citește și: Orban, despre Șoșoacă: „Nici nu pot să-i spun doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află”

Schimonosit de ura politică pe care o promovează, acest politician închipuit a preluat discursul toxic pedelist, este de părere Paul Stănescu, adăugând că premierul Florin Cîțu ar ataca primarii PSD, însă și milioanele de români care îi susțin pe social democrați. „Promovează o politică a urii. Aroganța cu care-și etalează realizările ”fantastice”, care nu sunt decât niște minciuni, este patologică.  Parlamentarii lui Orban au greșit că nu au votat moțiunea de cenzură și mulți vor regreta. Cîțu este un pericol atât pentru România, cât și pentru PNL”, a mai spus Paul Stănescu, cel care a dat asigurări că, indiferent de rezultatele moțiunii de ieri, PSD va continua politica bazată pe soluții și va propune proiecte bune pentru România. Ba mai mult, acesta a mai spus și că social democrații vor continua, de asemenea, să se opună presupuselor abuzuri pe care cei din PNL și USR PLUS le-ar face.

Indiferent câte abuzuri vor face, vom fi cu ochii pe ei. Continuăm lupta cu această guvernare cinică, indiferentă la nevoile copiilor, salariaților, pensionarilor,  și mai determinați. Și cel mai important, când va fi momentul, vom repara toate nedreptățile pe care acest individ plantat la Palatul Victoria le-a făcut românilor. Cîțu va primi o lecție politică pe care o va ține minte toată viața. Ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Paul Stănescu

Articolul precedentPetiție pentru salvarea stejarului monumental din Bacău, un arbore pe care Primăria îl vrea la pământ
Articolul următorMinore românce, duse în Italia să se prostitueze
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.