Orban, despre Șoșoacă: „Nici nu pot să-i spun doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află”

„Modificăm regulamentul, dacă este necesar, ca să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin bunului simț și civilizației”

După show-ul de ieri din plen, cel în care Diana Șoșoacă s-a prezentat cu un sac de cadavre, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a avut o primă reacție. Cu toate astea, reacție vine cu efect întârziat, de vreme ce premierul Florin Cîțu deja l-a acuzat pe acesta că nu ar fi luat măsuri pentru stoparea „reprezentației teatrale” a senatoarei independente. Mai exact, premierul s-a declarat „întristat”: „Am văzut cum un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe președintele Orban de Cîțu. Ce m-a deranjat și m-a întristat a fost faptul că nu a existat nicio reacție din partea președintelui Orban la această declarație”, a spus premierul.

Ludovic Orban: „Nu comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu”

În mod deloc suprinzător, Ludovic Orban pare să se fi dezis de colegul său, premierul Florin Cîțu, declarând că nu are de gând să comenteze spusele acestuia. Cu toate astea, Orban a vorbit despre evenimentul de ieri, din plenul reunit al Camerei Deputaților și al Senatului. „Știți ce s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestor, știți ce a pățit un chestor, da? Aștept sesizări din partea celor care au fost pur și simplu agresați de, nici nu pot să-i spun doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii. Modificăm regulamentul, dacă este necesar, ca să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin bunului simț și civilizației”, a spus Ludovic Orban.

Așadar, e greu de spus care este conflictul cel mai mare din toată această poveste pe episoade. Pe de-o parte avem competiția internă dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu, pe de altă parte avem conflictul dintre Florin Cîțu și Diana Șoșoacă. Și nu în ultimul rând, la orizont pare să se ivească și un al treilea conflict, cel dintre controversata senatoare, Șoșoacă, și președintele Camerei Deputaților.

Citește și: Diana Șoșoacă, cu sacul negru prin Parlament

Articolul precedentCanada a înregistrat temperaturi record! 130 de persoane au decedat, la aproape 50 de grade Celsius!
Articolul următorMinistrul Năsui crede că „e momentul să reformăm modul în care se promovează turismul”: mai întâi a desființat câteva posturi
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.