Florin Cîțu, ferm convins că prețurile sunt mici, iar traiul din ce în ce mai bun

Premierul, optimist

Florin Cîțu (Foto: Facebook)

Premierul României, Florin Cîțu, insistă că prețurile din România sunt mici, ba chiar oportune momentului, fiind aproape sigur că veniturile țării noastre ar fi crescut, în medie, cu aproximativ 10%, în ultima perioada!

Florin Cîțu, convins că oamenii trebuie să se înțeleagă la preț între ei

„Dacă mergi să discuți cu un producător, ei spun că prețurile pe care le primesc sunt derizorii. De cealaltă parte, cumpărătorul, e cel care dă banul. Dar din moment ce cei doi se înțeleg înseamnă că sunt mulțumiți amândoi”, a spus premierul Florin Cîțu aseară, invitat la Jurnalul de Seară de la Digi24. Acesta a mai spus, de asemenea, că rata de schimb leu-euro este la 4,9, iar valuta e dată de piață.

Cum să fie mai mari prețurile când rata inflației e mai mică?

Florin Cîțu a mai spus, în cursul serii trecute, că prețul trebuie să fie văzut la venit. „Trebuie să fim foarte atenți. Rata inflației nu e o problemă în România, mai ales când veniturile cresc cu 11%”, a spus premierul României, Florin Cîțu, în cadrul aceleiași emisiuni.

De menționat că rata anuală a inflației în luna mai 2021 comparativ cu 2020 a fost de 3,8%.

Premierul Florin Cîțu a trecut, în cursul zilei de ieri, pe sub furcile caudine ale unei moțiuni de cenzură inițiate de PSD. Așa cum era de așteptat, social democrații nu au întrunit voturile necesare pentru ca moțiunea să treacă. Nu este exclus ca aceștia să încerce din nou, în viitorul apropiat.

Citește și: Germania. Trafic de persoane, în spatele saloanelor de manichiură

Articolul precedentGermania. Trafic de persoane, în spatele saloanelor de manichiură
Articolul următorMinistrul Mediului ar ucide urșii ca să salveze oamenii, însă n-ar opri tăierile ilegale de păduri ca să salveze și urșii și oamenii
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.