Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu pare să nu fie de acord cu amânarea relaxărilor suplimentare, cele programate inițial pentru data de 1 iulie 2020. După ce ieri, atât premierul Ludovic Orban, cât și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, au anunțat că pentru a ne relaxa suplimentar este nevoie să mai așteptăm, Ciolacu spune că aceste măsuri sunt menite să îngenuncheze și mai mult românii. În plus, liderul PSD afirmă că cetățenii nu ar mai avea nevoie de certuri suplimentare din partea guvernului.

Marcel Ciolacu: „Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL”

„Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele!

Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat iderii PNL de o lună încoace”, spune Ciolacu.

Guvernul PNL, vinovatul moral pentru această situație?

Potrivit lui Marcel Ciolacu, Ludovic Orban ar fi un soi de lup moralist care recomandă respectarea normelor de distanțare socială, în timp ce partidul din care face parte nu le respectă.

„Orban a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari, iar masca nici acum n-a învățat să și-o pună corect;

Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști;

Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial “ori ești precaut, ori prost“.

Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obișnuiți – sunt principalii vinovați morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!”, se afrată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

Articolul precedentMonica Anisie și Ionuț Stroe par să fie două anexe ale Guvernului Orban, care nu sunt la curent cu ultimele restricții impuse de pandemie!
Articolul următorOrban nu mai vrea proiecte derulate în ritm de melc
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.