Cum era de așteptat, odată ce faimoasa fotografie ce-i înfățișează pe cei câțiva miniștri bând bere alături de Orban în birou a ajuns pe internet, lumea s-a scandalizat – inclusiv Dacian Cioloș, care a ținut să-l tragă pe acesta de urechi. Cum, domnule, să fumezi în birou, de vreme ce nimeni n-are voie să facă asta? Au postat românii mai mult sau mai puțin cunoscuți pe rețelele de socializare.

Să ne amintim, totuși, și de Sorin Grindeanu, care a fost „prins” executând o chestiune asemănătoare. Culmea, tot atunci când era premier. O fi ceva cu funcția asta, cine să mai știe?

”În martie 2016, am fost prim-ministrul României care a declarat clădirea Guvernului zonă «smoke-free» înainte ca legea antifumat să intre în vigoare. Din păcate, ştiu cel puţin trei premieri care mi-au urmat la Palatul Victoria şi au venit cu scrumierele după ei în birouri”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Dacian Cioloș îl sfătuiește pe Orban să-și ceară scuze pentru derapaj

”Îi recomand lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze pentru acest contraexemplu pe care l-a dat azi, indiferent cine l-a fotografiat şi care sunt motivele pentru care «s-a scurs» acea fotografie. Suntem într-o criză de sănătate publică şi orice pas greşit scade încrederea în autorităţi tocmai în momentul în care e extrem de mare nevoie de asta”, a mai scris Cioloş.

Și ca să sublinieze și mai bine ceea ce voia să zică, Dacian Cioloș a reamintit de legea antifumat în spațiile închise, lege pe care Ludovic Orban tocmai ce-a încălcat-o, fumând și bând în birou de ziua lui.

Articolul precedentRomarm, de la arme la măști nevândute
Articolul următorComerțul online cu fake-uri, o industrie înfloritoare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.