statul paralel ministri interimari

Înainte de ședința de Guvern de astăzi premierul României a discutat public subiectele zilei, punând accent pe faptul că va analiza temeinic situația de duminică din diaspora, însă a asigurat că își va duce mandatul până la capăt. Viorica Dăncilă a mulțumit pentru implicarea românilor, adică pentru prezența la vot și a atras atenția noilor europarlamentari că rolul lor e acela de a promova interesele românilor și ale României.

Am cerut Ministerului Administrației și Internelor, Ministerul Afacerilor Externe și tuturor instituțiilor implicate în organizarea alegerilor un raport complet cu privire la desfpșurarea activităților de votare. Poziția de prim ministru presupune rațiune și responsabilitate și deciziile trebuie luate în urma acestor analize. Cu siguranță au fost greșeli… cei responsabili trebuie să plătească. Trebuie să cântărim ce măsuri să luăm că pentru ce nu a fost bine în organizarea și desfășurarea alegerilor europene și a referendumului să nu se mai repete”, a promis Viorica Dăncilă.

Prim ministrul a spus și că a vorbit cu șeful statului la Cotroceni în privința propunerilor de miniștri și că așteaptă un răspuns, dar și că sunt discuții privind punerea în aplicare a rezultatelor referendumului. „În scurt imp sperăm să avem un răspuns. În următoarea perioadă vom avea o discuție în forurile statutare ale PSD și o discuție cu partenerii de la ALDE, în urma cărora vom lua o decizie. Guvernul a fost investit de români, iar majoritatea parlamentară este în continuare solidă. Ne vom continua mandatul, avem un program de guvernare și o președinție rotativă a CE. Este esențială o legătură mai strânsă cu oamenii. Sunt premierul tuturor românilor, indiferent de convingerile politice”, a mai spus prim ministrul Dăncilă.

Articolul precedentPrimar acuzat că și-a desemnat soția în echipa unui proiect implementat de primăria pe care o conducea. Alți 8 aleși au fost găsiți incompatibili
Articolul următorAdrian Năstase are o explicație pentru scorul obținut de PSD la alegeri: „Au fost pierdute de PSD, fiind consecința propriilor greșeli”