În sedința de astăzi a consiliului local al Sectorului 1, primarul Clotilde Armand a putut fi auzită cum îi jignește pe consilierii PNL folosind apelative ca „schizofrenici”, exprimarea exactă fiind „este o schizofrenie care mă depășește”, referindu-se la comportamentul acestora cu care ea nu este de acord, din câte reiese din înregistrarea audio.

Clotilde Armand, într-un acces de limbaj suburban și… subuman

AUDIO exclusiv:

Sursă: Ziarul de Investigații

Orban critică protestele de stradă, sesizând acapararea manifestațiilor de anumite partide politice

„Ședința aceasta am creat-o la cererea dumneavoastră. La ultima ședință a consiliului local (nr. a Sectorului 1) ați spus că vreți să retragem câteva proiecte ca să aveți câteva zile în plus să studiați. Pe 31 martie trebuie depuse aceste proiecte pentru a obține aceste fonduri europene. Am agreat să retrag proiectul și v-am spus ok dar va trebui o ședință de îndată. Ați spus da da da, așa facem. Și acuma veniți și spuneți că nu sunteți de acord. Este o schizofrenie care mă depășește.”, a spus Clotilde Armand, în ședința de consiliu a Sectorului 1, de astăzi.

„A se confirma jignirea cu care doamna primar a început. Vă rog frumos să vă cereți scuze!”, a replicat unul dintre consilierii locali ai Sectorului 1.

„Aoleu”, a răspuns Clotilde Armand.

Astfel, cea care ar trebui să dea un exemplu de bună creștere, prin natura funcției pe care o ocupă, reușește să jignească un partid întreg, în speță pe cei de la PNL, întrucât trebuie să ne amintim faptul că atunci când vorbim despre consilier locali, vorbim despre oameni aleși pe liste de partid, astfel că, atunci când adresezi astfel de cuvinte împotriva anumitor membri, în realitate le adresezi împotriva tuturor celor din partid.

În mod sigur, neconcordanțele din consiliu se pot rezolva și altfel decât dând dovadă de un astfel de comportament.

Articolul precedentSubiect de protest la Galați: ”Jos Spitalul! Moarte medicilor!” (Video)
Articolul următorConstanța, în cea de-a treia zi de protest. Se cere demisia președintelui Iohannis