Constanța, în cea de-a treia zi de protest. Se cere demisia președintelui Iohannis

Protestatarii constănțeni au cerut demisia președintelui Klaus Iohannis, însă și pe cea a Guvernului

Câteva zeci de persoane s-au adunat astăzi, în Constanța, pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de Guvern, în contextul pandemiei de Covid-19. Atât în Constanța, cât și în restul orașelor mari ale țării, vorbim despre a treia zi de protest, zi în care oamenii au continuat să scandeze împotriva măștii, a spitalelor și, în general, împotriva a orice le-a trecut, la momentul respectiv, prin cap.

„Jos Guvernul!”, „Libertate!”, „Jos Iohannis!“, doar câteva dintre lozincile scandate de protestatarii din Constanța

În imaginile publicate de ziarul local constănțean, Replica Online, putem vedea cum majoritatea celor prezenți la protest nu poartă mască de protecție. Mai mult decât atât, majoritatea celor din imagini sunt tineri.

În mod sigur vom fi martorii repetării scenariilor de ieri și de duminică, când protestatarii s-au deplasat din fața prefecturii din oraș, pentru a mărșălui pe străzile orașului, până la ore târzii din noapte, depășind ora stabilită de autoritățile centrale.

Reamintim că ieri, protestatarii s-au oprit preț de câteva minute pentru a recita în cor rugăciunea „Tatăl Nostru” în fața Mitropoliei Tomisului.

(VIDEO) Mii de persoane au protestat împotriva măsurilor anti-Covid, la Constanța, Brăila și Galați

Articolul precedentEXCLUSIV – AUDIO: Armand îi jignește pe consilierii locali PNL, numindu-i „schizofrenici”
Articolul următorAvocatul Poporului a căutat hotărârile CNSU în Monitorul Oficial și, pentru că nu le-a găsit, vrea ca premierul să explice unde sunt
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.