Marian Mina, deputat PSD, le cere guvernanților „să plece acasă”, considerând că aceștia ar fi eșuat „lamentabil”. Mai mult decât atât, reclamă respectivul parlamentar, coaliția de dreapta formată din USR PLUS, PNL și UDMR ar fi adus țara „pe culmile disperării”, considerând că ceea ce se întâmplă acum în România ar putea fi catalogat drept un „dezastru”.

Marian Mina, deputat PSD: „PNL-USR PLUS-UDMR, aţi eşuat lamentabil şi vrem să plecaţi acasă, până să apucaţi să distrugeţi tara aceasta iremediabil!”

„Aţi dovedit, în doar câteva luni, că vă preocupă doar propriile buzunare şi cele ale camarilei. Atât.”, a scris Marian Mina, pe pagina sa de Facebook, adăugând că cei de la guvernare ar fi pus mai presus de orice propriile interese de partid, sugerând că în interiorul coaliției s-ar desfășura afaceri „pe foarte mulți bani publici”. Deputatul reclamă, de asemenea, că România ar capitula, în tot acest timp, la capitole esențiale ca sănătate, educație, agricultură sau turism.

Marian Mina cere, în numele partidului, alegeri anticipate

Jandarmerie: 188 de persoane implicate în incidentele violente din Capitală

Sperând că va avea parte de alegeri anticipate, în care poporul să-și exprime, poate, alte opțiuni, deputatul amintește de ceea ce spunea președintele Iohannis, în urmă cu un an.

„Aşa cum afirma preşedintele Iohannis, în urmă cu un an, în asemenea momente, Parlamentul nu mai are legitimitate! Coaliţia de dreapta nu mai reprezintă poporul român, iar voinţa poporului trebuie respectată!”, a mai scris acesta.

Articolul precedentBode:„Toleranță zero față de orice abatere de la lege!”
Articolul următorIohannis, reacție în urma protestelor anti-restricții
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.