olguta vasilescu nunta

Peste 500 de invitaţi, între care şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt aşteptaţi sâmbătă la nunta lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu. Evenimentul se desfăşoară într-un cort din comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

Cei doi fac petrecerea de după nuntă sâmbătă, începând cu ora 18,00, într-un cort din comuna doljeană Işalniţa, al cărei primar este chiar naşul mirilor, Ovidiu Flori.

Evenimentul vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios. Cununia a fost urmată de o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova. Surse apropiate mirilor au spus că la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda sunt aşteptaţi 500 de invitaţi, între care miniştri, parlamentari şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Cei doi au anunţat că se vor căsători încă din luna ianuarie a acestui an. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au cumpărat şi o casă în zona centrală a Craiovei, senatorul Manda precizând că imobilul a costat 230.000 de euro. Atât Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Articolul precedentAmbasada SUA reacționează în cazul Kovesi: ” Aceste acţiuni par să aibă forma unei hărţuiri judiciare”
Articolul următorSorina Pintea, control în toiul nopții la Spitalul Județean Ploiești. Ministrul a cerut demiterea unui director