petrica paraschiv arestat

Un tânăr de 20 de ani este acuzat că a profitat de naivitatea unei puștoaice de doar 10 ani, pe care o cunoscuse prin intermediul unui joc on-line. Potrivit procurorilor, din decembrie anul trecut și până în urmă cu câteva zile, tânărul a făcut presiuni asupra minorei să îi trimită poze indecente.

Inculpatul A.N.B. i-a solicitat unei persoane vătămate minore, în vârstă de 10 ani, cunoscută prin intermediul unui joc on-line, să se fotografieze în ipostaze indecente și să-i trimită acestuia fotografiile. În momentul în care victima a refuzat să îi mai trimită inculpatului materialele solicitate, acesta a amenintat-o că va posta pe internet fotografiile pe care persoana vătămată i le trimisese anterior”, se detaliază într-un comunicat DIICOT.

Tot șantajul a luat sfârșit ieri, când procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea tânărului. Cu o zi înainte, anchetatorii au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Brașov, în urma căreia au fost ridicate două telefoane mobile. Ieri, instanța a dispus arestarea tânărului.

Admite sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Constanţa. Dispune arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.01.2020 şi până la data de 27.02.2020, inclusiv, a inculpatului ARON NICOLAE BENJAMIN, pentru participație improprie la pornografie infantilă și șantaj.

Respinge cererea inculpatului privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar sau pe cea a arestului la domiciliu. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă”.

Articolul precedentPrimarul Capitalei a venit la ședință cu halat și cu mască pe față. Gabriela Firea se teme de viruși, însă nu de gripa sezonieră
Articolul următorFlorin Roman, despre moțiunea de cenzură a PSD: „Este un demers neserios”