Gabriela Firea / Foto: Facebook

Gabriela Firea s-a întâlnit astăzi cu consilierii și cetățenii interesați de ședința Consiliului General, în cadrul căreia trebuiau discutate peste 60 de proiecte, într-o ținută mai „aparte”. Primarul general a explicat de la început că toți cei din grupul PSD din consiliul general al Capitalei au venit „blindați” cu măști și halate.

Primarul a spus că au fost raportate până acum în București 1.905 cazuri de cazuri de gripă sezonieră, însă a ținut să atragă atenția că pe site-ul Institutului Național de Sănătate Publică apar doar 92 la nivelul întregului municipiu. Gabriela Firea a spus că nu vrea să alarmeze populația, ci să arate doar adevărul și să tragă un semnal de alarmă, întrucât autoritățile nu trebuie să stea „cu mâinile în sân”. Însă nu de gripă și răceală se feresc social democrații din Primăria Capitalei.

Ne ferim de virușii guvernamentali: multe împrumuturi, puține alocații, puține pensii… îndatorăm țara pentru următorii 30 de ani. Succes!”, a spus primarul Gabriela Firea.

Articolul precedentPolițist, mână în mână cu infractorii. A făcut presiuni asupra subordonaților pentru a rezolva dosarele penale
Articolul următorTânăr de 20 de ani, arestat pentru șantaj și pornografie infantilă. A șantajat o fetiță de 10 ani să îi trimită poze indecente