Sursă foto: Facebook/MApN
Sursă foto: Facebook/MApN

La nivelul Bazei 95 Aeriană a fost organizată o campanie de donare de sânge.

Anunțul a fost făcut astăzi, 29 noiembrie, de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale din România.

”Campanie de donare de sânge: români pentru români”

Potrivit textului distribuit pe contul de Facebook al MApN, campania a fost desfășurată sub deviza ”De Ziua Națională a României donează sânge și dăruiește viață!”.

De asemenea, membrii MApN au adăugat că această campanie a fost realizată la infirmeria unității, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău.

Sursă foto: Facebook/MApN

MApN: ”Un gest simplu și la îndemână poate face diferența între viață și moarte!”

Personalul Bazei 95 Aeriană donează periodic sânge, dovedind prin acest act generos, solidar și responsabil că poate veni în sprijinul celor care au nevoie. Să nu uităm că un gest simplu și la îndemână poate face diferența între viață și moarte!”, au transmis reprezentanții Ministerului Apărării Naționale din România, prin intermediul unui comunicat publicat pe contul de Facebook.

Și elevii Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Suceava au donat sânge

În data de 22 noiembrie, elevii Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Suceava au participat, de asemenea, la o campanie de donare de sânge. La această campanie au participat nu doar câteva zeci de elevi, ci și profesori, cadre militare și civile.

Sângele donat o singură dată poate ajuta până la trei persoane. Elevii ștefăniști transmit un mesaj puternic cu acest prilej și îndeamnă populația să doneze, atât pentru binele lor, cât și al persoanelor care au nevoie de sânge”, a transmis MApN.

Articolul precedentDouă persoane au aruncat în aer un bancomat din stațiunea Mamaia
Articolul următorMarcel Ciolacu: ”În cei peste 30 de ani de democrație în România, susținerea NATO a fost o constantă”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time