Sursa: Facebook

Noua coaliție de guvernare are și alte efecte, cumva așteptate: social democrații care cândva i-au jurat credință lui Ludovic Orban pe când acesta conducea PNL, intrând astfel în echipa câștigătoare a liberarilor, se reîntorc la PSD.

Un pas în acest sens a fost anunțat de președintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina.

Sub haștagul „PSD Giurgiu, tot mai puternic!”, Mina arată că patru primari care trecuseră de la PSD la PNL s-au realăturat echipei social democrate. Iar deputatul Mina explică și de ce edilii din câteva localități giurgiuvene au decis să se întoarcă „acasă”: au fost mințiți și dezamăgiți de PNL!

Președintele PSD a făcut chiar o conferință de presă pentru ca lumea întreagă să știe veștile bune din partid, avându-l alături pe unul dintre primarii care s-a reîntors la valorile social democrate – Aurel Enache, edilul comunei Comana. La vremea în care PNL „fura” social democrați, 6 primari PSD din Giurgiu şi-au schimbat culoarea, odată cu primarul din Comana: Constantin Stoica, primar al comunei Colibaşi, Cătălin Corbea, primar al comunei Prundu, Niţu Ion, primarul din Mihai Bravu, Surduleasa Florin, primarul din Greaca, și Silvian Manea, primarul comunei Hotarele.

Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ.

Astăzi, în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj! Vreau să precizez faptul că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani. Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor!

Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu „pedepsirea” celor care nu mai vor să lucreze cu ei!”, a scris Marian Mina pe Facebook.

Articolul precedentCum ajungem să plătim „taxa pe gunoi” de trei ori mai mult
Articolul următorCristian Diaconescu (PMP) vrea monitorizarea implementării fondurilor ce vin prin PNRR