tudorel toader ordonante
Liviu Dragnea / Foto: Facebook

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea critică de pe margine viața politică intensă și decizia formațiunii pe care a condus-o de a bate palma cu PNL pentru a prelua guvernarea, considerând că acum – probabil spre deosebire de momentul în care s-a format USL, „cele două partide și-au înșelat alegătorii atunci când au fost în campania electorală”.

Aprecierea asupra celei mai discutate alianțe a fost făcută de Dragnea la Realitatea Plus, unde fostul lider al social democraților a vorbit inclusiv despre aportul pe care îl au serviciile secrete în luarea deciziilor.

În acest moment, Dragnea a vorbit despre o activitate intensă a serviciilor de tot felul, aducând totodată în discuție și ceea ce s-a întâmplat în tot timpul cât el, personal, era cel care decidea cine să fie premier.

Și, din ce a declarat Dragnea, de cel puțin 9 ani România a fost la mâna serviciilor. Chiar și în acest moment, arată Liviu Dragnea, mișcarea PSD către PNL a fost făcută tot în urma înfluențelor din afara partidului.

Acest guvern nu este făcut pentru a salva România, așa am înțeles că a zis PSD-ul: ei nu ar fi intrat la guvernare, dar au intrat obligați de conștiința lor să salveze România. Au intrat pentru că așa au avut comandă, se va vedea în perioada următoare. (…)

Toți au fost în final coordonați și ghidonati de serviciile secrete. Să nu credeți că SIE stă degeaba, să nu credeți că Direcția Generală de Informații a Armatei stă deoparte acum când e domnul Ciucă acolo.

Din 2012 încoace toți premierii au fost ghidonati de către Serviciile Secrete din România (…) Nu a existat niciun prim-ministru care să fie lăsat în pace, poate dacă ar fi fost lăsați în pace ar fi avut o acțiune guvernamentală normală. Singurul membru al guvernului la care nu au fost niciodată a fost Sevil Shhaideh”, a arătat Liviu Dragnea, pentru sursa citată.

Articolul precedentTeodor Meleșcanu avea informații că Victor Ponta va pierde alegerile prezidențiale din 2014
Articolul următorPrahova pierde Sfinxul și Babele