Sursă foto: Facebook/Castelul Bran
Sursă foto: Facebook/Castelul Bran

Astăzi, 29 octombrie, Castelul Bran, unul dintre cele mai frumoase 15 castele din Europa, va organiza petrecerea de Halloween.

Potrivit comunicatului postat pe pagina de Facebook, vor exista mai multe evenimente care se vor desfășura în cursul zilei, dar și noaptea târziu.

Turul castelului, intitulat Halloween Tour by Day, se desfășoară în intervalul orar 09:00 – 16:00 (ultima intrare). Prețul unui bilet pentru adulți este de 70 lei, biletul pentru copii costând 30 de lei. Cu toate acestea, copii cu vârsta de sub 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Pentru a vizita tunelul, Magic Time Tunnel by Day, vizitatorii vor plăti suma de30 lei, bilet ce trebuie achiziționat împreună cu biletul Halloween Tour by Day.

Petrecerea de noapte în Castelul Bran

  • Halloween Tour by Night (100 lei), recomandat doar adulților, în intervalul orar 19.00 – 24.00 (ultima intrare).
  • Magic Time Tunnel by Night (50 lei), doar pentru cei curajoși. Biletele pot fi achiziționate de la magazinul Contele, din curtea interioară a Castelului. Accesul la Magic Time Tunnel by Night este limitat la 80 de bilete pe oră.
  • Combo Pass (200 lei) include Halloween Tour by Night si acces la Halloween Party in Parcul Regal. Evenimentul este recomandat doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Expoziția de Instrumente Medievale de Tortură este inclusă în biletul de vizitare

Atenție sporită dacă suferiți de claustrofobie, dacă sunteți sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau aveți copii mici care sunt ținuți în brațe. De asemenea, aveți în vedere temperaturile scăzute din Castel și scările/aleile alunecoase. Pentru propria siguranță, vă rugăm să urmați instrucțiunile personalului din Castel”, au transmis organizatorii.

Articolul precedentUn bărbat nevinovat a fost eliberat din închisoare după 38 de ani
Articolul următorLucrările pe Secțiunea 1 a Autostrăzii Sibiu-Pitești sunt realizate în proporție de 90%
Jurnalist full-time / Pesimist part-time