Sursa: Facebook

Ioana Constantin, membru PMP, îi cere imperativ primarului Dominic Fritz să plece acasă, respectiv să își dea demisia din funcție.

Solicitarea acesteia vine pe fondul problemelor legate de furnizarea agentului termic cu care se confruntă mai multe orașe mari din țară și de care este afectat inclusiv municipiul Timișoara.

Din punctul de vedere al Ioanei Constantin, care locuiește în București, unde face și politică, totul ține de management și nu are legătură cu o criză generalizată. Și, dat fiind că inclusiv spitalele din Timișoara au probleme grave cu căldura, Ioana Constantin consideră că soluția care va funcționa este ca Fritz să își de demisia.

Domnule Fritz, demisionați din fruntea primăriei Timișoara! Demisionați! Cum e posibil în 2021 o maternitate, maternitatea Bega, să fie lăsată fără căldură?! Bebelușii au fost duși în incubatoare, vorbim despre cel puțin 20 de bebeluși; mamele au primit pături, iar copiii le-au fost luați de lângă ele.

Spitalele din Timișoara au fost lăsate fără căldură, Timișoara e fără căldură. Un timișorean a murit, după ce a încercat să își încălzească apartamentul folosind aragazul.

Ține de management. Este revoltător, este tulburător, este dovada uriașă a incompetenței pe care nu o recunoașteți. Așa cum e și în București. Nu e ca în campanie, țineți viața unor oameni în mâinile voastre, în deciziile voastre și nu realizați că n-aveți capacitatea de a gestiona comunitățile. Plecați acasă!

După atâta jaf, nu mai suportă țara asta și atât de multă incompetență!”, scrie Ioana Constantin pe Facebook.

Pe numele său complet Ioana Felicia Constantin, aceasta a fost candidat la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 2020, în vremea în care era secretar general adjunct al PMP. Nu a scăpat ocazia de candida nici la locale, când a dorit să fie primar al Sectorului 1. Despre rezultate, se știe: PMP nu a atins pragul necesar pentru a avea măcar un parlamentar, de „sămânță”, iar în Sectorul 1 este primar candidata USR Plus PNL, Clotilde Armand.

Articolul precedentCiucă merge cu un guvern minoritar în Parlament
Articolul următorProtest cu 500 de lumânări, în Piața Victoriei: ”Raportați infecțiile intraspitalicești!”