Sursă foto: captură video
Sursă foto: captură video

Presiunea pe secțiile ATI continuă.

Medicii nu știu cum să mai explice că singura metodă de protecție împotriva Covid este vaccinul. Singura modalitate prin care putem evita să se mai moară, pe capete.

Nu avem nici cel mai grozav sistem de sănătate, nici cei mai brezi politicieni. Să îți forțezi norocul și să ajungi la spital, în perioada asta, nu e tocmai cea mai bună decizie. Mai ales dacă ajungi cu plămânii serios afectați, de la coronavirus. Mai ales dacă, eventual, mai ai și-o vârstă sau niște probleme de sănătate.

Astea sunt lucruri care s-au tot repetat. Nu doar la noi, ci în întreaga lume. Efectele vaccinării se văd în Europa, prin faptul că secțiile ATI sunt libere. Da, lumea se mai îmbolnăvește, trece rapid și ușor prin boală, dar nu se mai moare. Nu ca anul trecut peste tot, și nu ca anul acesta, la noi.

Dar lui George Simion nu-i pasă de secțiile pline de la ATI

Pentru că altfel nu înțeleg cum ar putea milita anti-vaccin.

O să spuneți că nu, nu militează anti-vaccin, ci anti-vaccin obligatoriu. Că, de fapt, vrea să ne dezrobească din dictatura medicală. Că vrea să ne redea demnitatea și verticalitatea.

Permiteți-mi să mă-ndoiesc. Militează în numele lui propriu și personal. Și ca să-i crească vizibilitatea. Să fie văzut ca ”cel care le spune”. Atât.

Pentru că vaccinul nu e obligatoriu. E necesar, ca să poți trăi în societate. La fel cum nu-ți poți duce copilul nevaccinat împotriva bolilor copilăriei la grădiniță. Pentru că ar fi un pericol pentru el, și pentru ceilalți. Dar acolo nu strigi ”discriminare”. Pentru că-ți dai seama că, dacă nu-l vaccinezi, e posibil să moară. Sau să omoare și pe alții.

Ei, cam aceeași chestie e și cu vaccinul anti-Covid. N-ai voie în societate fără el, pentru că e posibil să mori. Sau să-i omori și pe alții. Atât de simplu. O analogie de grădiniță.

Dar e mai interesant să spui că ești anti. Anti orice

Să încurajezi oamenii să nu se vaccineze, să nu poarte mască și să se adune să dea jos Guvernul pentru că vrei tu să fii anti nu e atitudine de om care vrea binele oamenilor.

Nu când secțiile ATI sunt pline. Nicând, dar mai ales acum nu.

Cu toate că declară (cumva) că e proeuropean, George Simion a participat la protestul de aseară, din Piața Universității. Unde, printre altele, a existat și o pancartă cu ”OMS afară din ţară!”. Normal, să lase OMS-ul dacii liberi să se trateze cu zeamă de varză și palincă! Nu ne învață pe noi OMS-ul cum să nu ne operăm singuri!

Partea bună: au participat doar vreo 200 de persoane. S-au dat 40 de amenzi, majoritatea pentru nepurtarea măștii. Live-ul lui George Simion are 38.000 de like-uri. Doar 38.000.

Partea proastă: dacă numărul continuă să crească, mie de dictatura medicală nu mi-e frică. De un alt soi de restricții și reguli impuse mă tem. Și da, sunt cele pe care le-ar pune George Simion, cu mai multă putere decât are acum.

Articolul precedentContrabandă de țigări cu parapanta
Articolul următorŞeful Casei de Pensii, despre marea recalculare: „Vor fi creșteri și de doi lei”
Jurnalist neprietenos. Din 1999. Sau, cum ar spune unii, încă din mileniul trecut.