O femeie a fost reținută și arestată ieri într-un dosar intrumentat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

Drogul la care se face referire este cunoscut sub denumirea de „cristal”, femeia fiind depistată având peste 1 kilogram ascuns în interiorul mașinii pe care o conducea.

Femeia fusese oprită miercuri de în trafic de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj Napoca – Biroul Rutier, iar în urma controlului autoturismului pe care îl conducea, în compartimentul roții de rezervă, s-a descoperit „cristalul”, care poartă denumirea oficială de 3-CMC, drog de mare risc.

Potrivit DIICOT, au urmat percheziții domiciliare pe raza județului Bistrița-Năsăud, când anchetatorii au identificat și ridicat un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă. Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatei, pentru o perioadă de 30 de zile.

Analizând probele existente la dosar, instanța a admis „propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatei S. M. A., cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 28.09.2023 până la data de 27.10.2023, inclusiv”.

Articolul precedentExclusiv zin.ro – Mai vor locuitorii sectorului 2 încă patru ani cu useristul Radu Mihaiu?
Articolul următorCopiii din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat primesc masă caldă în valoare de 15 lei pe zi