Ghinion! Leo de la Strehaia, condamnat la închisoare cu executare cu trei zile înainte ca faptele să se prescrie

De ce i-a fost frică, n-a scăpat. Acesta mai are o condamnare de un an și jumătate de închisoare, însă în acest caz, sentința nu este una definitivă

Leo de la Strehaia - foto: preluare România TV

Ion Stelică Mihai, sau așa cum îl știe o țară întreagă, Leo de la Strehaia, a fost condamnat astăzi la doi și jumătate de închisoare cu executare, cu doar trei zile înainte ca faptele să se prescrie (2 octombrie 2021). Sentința este una definitivă, așadar se pare că „mondenul” va face, până la urmă, închisoare.

Ghinionul lui Leo. Nu s-au aliniat astrele

Cu două luni în urmă, mai exact în data de 27 iulie 2021, Leo de la Strehaia era condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Aceeași sentință era primită și de mama lui, Maria Mihai (poreclită „Patroana”), de fratele vitreg, Ioan Mihai (poreclit „Mex”) și de vărul acestuia, Gheorghe Gheorghe. Cei patru au fost acuzați de evaziune fiscală și de tentativă la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentativă.

În încercarea de a scăpa de pedeapsă și sperând că verdictul nu va fi dat înainte de prescrierea faptelor, Leo de la Strehaia a făcut apel. Ghinion! Sentința a venit în timp optim pentru ca acesta să fie condamnat definitiv.

De reținut că acesta mai are o condamnare la activ, într-un alt dosar, de data aceasta pentru înșelăciune. În cazul acestui dosar, unde bărbatul a primit un an și jumătate de închisoare, sentința nu este definitivă.

Citește și: Voiculescu, despre Cîmpeanu: „Se miră că am ajuns la 6 la mie şi vrea să schimbe regulile adoptate în urmă cu doar câteva săptămâni”

Articolul precedentAvocatul Poporului despre certificatul Covid obligatoriu pentru personalul sanitar: „Măsuri lipsite de proporționalitate și inadecvate”
Articolul următorSimion nu mai vrea stare de alertă și are chiar și un proiect de lege pentru asta
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.