Dan Bucura

Dan Bucura, cunoscut publicului larg drept jurnalist, actual candidat la Primăria Sectorului 1, a declarat că cere public renumărarea voturilor. Mai mult decât atât, Bucura adaugă faptul că lipsa de reacție a autorităților statului reprezintă o pată pe obrazul statului, fiind inadmisibil ca cele două tabere implicate în scandalul presupuselor fraude din Sectorul 1 să fie lăsate să se războiască fără ca autoritățile să intervină cu un punct de vedere oficial.

Dan Bucura: „Nu circul sau hoția pot impune primarul!”

„Este o rușine! Statul român își batjocorește plătitorii de taxe și impozite!”

Clotilde Armand amenință că va solicita Parchetului General să preia ancheta despre situația de la BES1

„Cer public renumărarea tuturor voturilor din Sectorul 1!! Buletin cu buletin, filă cu filă! Am aproape 2000 de oameni în spate, care și-au pus încrederea în mine acolo și nu vreau să îi dezamăgesc!

Biroul Electoral Central trebuie sa își câștige credibilitatea. Să arate oamenilor că manevrele din timpul procesului de vot nu pot și acceptate.

Este o rușine! Statul român își batjocorește plătitorii de taxe și impozite!

La fel, nici presiunea asupra vreunui membru de acolo, nu poate funcționa. Nu circul sau hoția pot impune primarul!

De peste 24 de ore nu avem nicio reacție fermă din partea autorității statului! Doar reacțiile taberelor politice implicate. Este o rușine! Statul român își batjocorește plătitorii de taxe și impozite!”, a scris pe Facebook Dan Bucura.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentAdrian Năstase, avertisment: „PSD riscă, după parlamentare, să petreacă încă patru ani în opoziție”
Articolul următorCodrin Ștefănescu a găsit vinovații pentru rezultatele obținute de PSD la alegeri: trădătorii și Marcel Ciolacu!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.