Dan Tudorache / Clotilde Armand

După ce Dan Tudorache (PSD) a cerut renumărarea voturilor în Sectorul 1, declarând că este ferm convins că, deși la o primă estimare Clotilde Armand ar fi câștigătoare, situația ar sta diferit în realitate, candidata USR PLUS anunță că are de gând să solicite Parchetului General preluarea anchetei privind suspiciunile de fraudă de la Biroul Electoral al Sectorului 1.

Clotilde Armand, suspiciuni de fraudă

Clotilde Armand acuză PSD S1 că ar fi ascuns procese verbale necompletate

„Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolşevic de la Sectorul 1 (da, este un bolşevic pur sânge care a transformat Poliţia Locală în poliţie politică şi a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că, ţineţi-vă bine: ‘voturile reprezintă voinţa şi speranţa oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate’. Really? Şi în 2016 ce-aţi făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă”, a scris ea pe Facebook.

Reamintim că în cursul zilei de ieri, Clotilde Armand a postat un video pe contul său de socializare, în care acuza PSD că ar fi ascuns procese verbale necompletate în încercarea de a frauda alegerile din sector, în favoarea actualului primar Dan Tudorache.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentFostul manager al Spitalului Malaxa, trimis în judecată într-un nou dosar: cinci infracțiuni de abuz în serviciu
Articolul următorPonta își pregătește Pro România pentru alegerile parlamentare din decembrie
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.