Dan Tudorache / Clotilde Armand

Candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1 Clotilde Armand acuză că PSD Sector 1 ar fi ascuns procese verbale necompletate în încercarea de a frauda alegerile din sector, în favoarea actualului primar Dan Tudorache.

Clotilde Armand: „O să ne lămurească Poliția”

„Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, scrie, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceeași Clotilde Armand îl acuză pe principalul său contracandidat Dan Tudorache că ar fi folosit o instituție a primăriei și că ar fi încercat să modifice anumite procese verbale, folosindu-se de angajații de la Direcția de Salubrizare.

„Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”, a mai spus Clotilde Armand în video postat de aceasta pe Facebook.

Datele oficiale BEC vor demonstra, atunci când vor fi disponibile, care este situația reală de la alegerile locale din Sectorul 1 al Capitalei.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentKelemen Hunor își numără primarii din țară și îi ies mai mulți decât în 2016
Articolul următorDenise Rifai intervine în scandalul dintre Clotilde Armand și Dan Tudorache
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.