„ Diva” Ana Maria Prodan strigă că a adus bani de acasă pentru Dunărea Călărași, deși avea contracte fabuloase. FOTO

Ana Maria Prodan strigă pe internet că a adus bani de acasă pentru echipa Dunărea Călărași, bani pe care nu i-a mai recuperat niciodată. Clubul Dunărea Călărași a intrat în insolvență din cauza datoriilor uriașe, iar jucătorii nu și-au mai primit salariile de cinci luni.

foto-Bzi.ro

Ana Maria Prodan a scris pe conturile de socializare  „că a adus bani de acasă pentru Dunărea Călărași, însă, nu i-a mai recuperat niciodată. Totul a pornit de la dezvăluirile Ziarului de Investigații, preluate de jurnaliștii de la Playsport. Ziarul de Investigații a menționat unul dintre contractele cu jucătorii care nu au apucat să joace niciodată pe teren și din care rezultă că ea încasa 10% din valoarea contractului. Este vorba despre jucătorul Cooper Withaker Armando Enrique. Subliniem că la stabilirea prejudiciului adus Clubului Dunărea, s-a avut în vedere și acest contract, potrivit surselor noastre autorizate. Inculpat în dosar figurează doar Florin Brișan, fostul oficial Dunărea Călărași.

Din păcate, jucătorul intermediat de Ana Maria Prodan nici măcar nu știe unde este Călărașiul, potrivit unor surse oficiale din ancheta penală în care este vizat Florin Brișan, fostul președinte al Clubului, trimis în judecată pentru delapidare.

Iată un extras al contractului încheiat între Ana Maria Prodan, Clubul Dunărea Călărași și Cooper Withaker Armando Enrique.

Fotbal cu comision 10% la Dunărea Călărași. Bani pentru Ana Maria Prodan

Dacă și Ana Maria Prodan a adus bani de acasă și cămătarii au contribuit, este absolut uimitor cum s-au evaporat toți banii și jucătorii au ajuns să joace cu burta goală la propriu, așa cum s-a exprimat și Ionel Ganea, cel care s-a ocupat de antrenamentele echipei.

” Sunt peste 20 de procese deschise pentru restanțe financiare. Nici eu nu am primit salariul de 5 luni. Da, mă voi înscrie la masa credală, când voi fi notificat de club. Nu s-a dorit nimic! Iliuță nu a dorit să dea bani de salarii. Nu doar mie, tuturor! La Dunărea Călărași, randamentul s-a văzut chiar și cu burta goală. Cu burta goală au ajuns să joace la baraj pentru Liga1, a menționat pentru Zin.ro, fostul golgheter al României, Ionel Ganea.

De asemenea, sunt deschise dosare de executare silită pentru datorii care ajung la suma de 100 000 de euro.

Ziarul de Investigații l-a întrebat pe Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași,cel care a semnat alocările de buget pentru echipă de ce a ajuns clubul în insolvență, unde sunt banii publici. Oficialul CJ Călărași nu a pomenit nimic de eșecul lui Brișan, omul lui de încredere: „ A condus Iliuță clubul?” , se disculpă cel care semnează alocările de buget pentru Dunărea Călărași. Echipa se află pe locul 15 în Liga 2

Articolul precedentPercheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc
Articolul următor25 de amenzi de la Poliția Locală Ploiești pentru Rosal, din cauza gunoaielor!
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”