Marcel Ciolacu, în Vama Veche (Facebook) #wewillrockyou

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a profitat de ultimul weekend de vară și a mers în Vama Veche, locul preferat al premierului Cîțu. Dar asta nu a fost de ajuns, căci social democratul a considerat că este oportun să îl ironizeze pe Cîțu. A postat, pe Facebook, o fotografie cu el, alături de vicepreședintele Sorin Grindeanu și primarul din Limanu, de care aparține Vama Veche, iar la descriere a pus un mesaj scurt: „Florin, noi suntem aici. Tu?!”, pe care l-a însoțit de hashtag-ul „wewillrockyou”.

Comentariile ce au curs la postarea publică a șefului opoziției au fost spumoase, iar concluzia este unanimă: Vama nu mai e ce-a fost. „S-a stricat și VV. Cu așa PSD-ei vai de ei și derbedei – nu-ți mai vine nici să bei”, a scris un internaut. „Va intreceti in seri petrecute in Vama,vreti sa demonstrati ce? Faptul ca suntem atat de slabi noi,si nu va scuipam atunci cand va vedem pe toti, din mizeria asta de parlament ???”, a scris un altul.

Capturi foto Facebook

Primarul PSD din Limanu înmoaie tonul: „Nu am spus că are interzis”

Cîțu, interzis în Vamă  

Florin Cîțu și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a ajunge în Vama Veche, locul lui preferat de pe litoralul românesc. „Nu am fost pe litoral. Promit că vara asta merg la Vama Veche. Nu am făcut nicio plajă, nu am avut timp. O să ne vedem în Vama Veche în curând”, afirma Florin Cîţu la sfârşitul lunii iulie. Asta după ce în luna mai, primarul din Limanu îi recomanda „cu tot respectul” să nu calce „la el în sat”, nemulțumit de faptul că CJ Constanța a dat prea puțini bani acestei comunități. Chiar dacă după acest episod, tonul primarului Daniel Gheorghe Georgescu s-a mai „înmuiat” tot rămâne senzația de „stăpân peste moșie”, ce „taie și spânjură”.   

Cîțu nu a mers la mare. George Simion: ”Un mare fricos”

Articolul precedentMarea Britanie, în criză de șoferi de camion după Brexit
Articolul următorGhiță, despre vaccinul anti-Covid. „România ar putea produce așa ceva”