Primarul PSD din Limanu înmoaie tonul: „Nu am spus că are interzis”

Ieri, primarul PSD al comunei Limanu îi sugera premierului să nu vină în Vama Veche, întrucât nu este binevenit în localitatea administrată de acesta

Foto: preluare Digi24

Dacă în cursul zilei de ieri, primarul PSD al comunei Limanu, cea de care aparține satul Vama Veche, îi recomanda premierului Cîțu să nu vină în cunoscuta stațiune turistică de pe litoral, pentru că nu e binevenit, insinuând că în Vama Veche e nevoie de invitație specială de la primărie, astăzi acesta înmoaie tonul, declarând, în realitate, nu i-ar fi interzis premierului să vină în stațiune, ci doar i-ar fi recomandat.

Primarul PSD al comunei Limanu: „Nu am spus că are interzis. A fost o recomandare. Pe turistul Cîţu îl invit oricând la Vama Veche, dar trebuie să ştie ce fac liberalii lui aici”

„Eu ce am avut de spus am spus, dacă dânsul politizează discuţia… A fost un semnal de alarmă cu privire la modul în care sunt alocaţi banii”, a mai spus Daniel Gheorghe Georgescu, cu toate că el este cel care a adus primul în discuție faptul că CJ Constanța (PNL) ar ocoli localitățile administrate de PSD, atunci când vine vorba despre acordarea de sume de bani.

Cîțu are interzis în Vama Veche: primarul PSD i-a recomandat „cu tot respectul” să nu calce „la el în sat”

Vama Veche e bună doar vara? Dacă iubeşte acest loc să îl sprijine. Nu înţeleg de ce un loc trebuie pedepsit doar pentru că este condus de un alt partid? Aceasta este România normală? Dacă iubeşte Vama Veche să ne şi ajute.

primarul PSD al comunei Limanu

Totul a început de la o declarație a premierului Florin Cîțu, în care acesta își manifesta intenția de a petrece, alături de prieteni, o noapte în Vama Veche. Imediat după acestă declarație, primarul reacționa și sublinia faptul că premierul nu ar fi binevenit în Vamă, de vreme ce nu și-a menifestat interesul și în ceea ce privește dezvoltarea localității.

Întrebat despre situația de ieri, Cîțu a declarat, aseară, la B1 TV, că premierul nu înseamnă Consiliu Județean. „În al doilea rând ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar, să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget, pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Pe vremea pesediştilor se făcea să spui, îmi dai bani şi ai voie să vii aici”, a mai spus acesta.

Articolul precedentSpor de antenă pentru angajații Senatului. 695 de angajați primesc 15% din salariul de bază
Articolul următorVlad Voiculescu ar putea reveni la Sănătate
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.