Vlad Voiculescu ar putea reveni la Sănătate

Ce au în comun fostul ministru și actualul ministru? „Aceleași principii, aceleași credințe, aceleași dorințe pentru sistemul de sănătate”, a declarat Ioana Mihăilă

Ioana Mihăilă (foto Facebook)

În cursul zilei de astăzi, actualul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a fost întrebată despre șansele reale ale fostului ministru, Vlad Voiculescu, de a reveni în Ministerul Sănătății. Mai exact, într-un interviu acordat Hotnews.ro, ministrul a fost întrebat despre postul vacant de secretar de stat și dacă acesta ar putea, la un moment dat, să revină lui Vlad Voiculescu.

Ioana Mihăilă susține că Vlad Voiculescu nu și-ar fi manifestat intenția de reveni în Ministerul Sănătății

Conform declarațiilor ministrului, Vlad Voiculescu nu și-ar fi manifestat intenția, cel puțin nu până acum, de a reveni pe un nou post, cel de secretar de stat, în cadrul Ministerului Sănătății, însă nu exclude posibilitatea ca acesta să ajungă să fie, ulterior, numit. „Suntem încă în procesul de selecție și de a convinge oamenii să vină”, a declarat aceasta, adăugând despre Voiculescu următoarele: „cred că îl voi lăsa pe dumnealui să vină cu propunerea. Nu este vorba să mă sune. Cred că aștept ca Vlad să se decidă ce vrea să facă pe viitor și care este viitorul lui, implicarea lui în domeniul sănătății”, a declarat ministrul, potrivit sursei citate anterior.

Mai mult, Mihăilă a mai spus că în ultima perioadă ar fi vorbit cu Vlad Voiculescu, ultima dată chiar acum trei zile, amintind și de lucrurile pe care cei doi le au în comun: „aceleași principii, aceleași credințe, aceleași dorințe pentru sistemul de sănătate – evident că nu întrerup legăturile și evident că mă întâlnesc și vorbesc cu domnul Voiculescu”, a mai spus aceasta.

În declarațiile anterioare nu am exclus posibilitatea de a colabora într-o formă instituțională cu Vlad Voiculescu pe viitor. Despre cel de-al doilea post de secretar de stat: suntem încă în procesul de selecție și de a convinge oamenii să vină.

ioana Mihăilă, la interviurile HotNews LIVE

Primarul PSD din Limanu înmoaie tonul: „Nu am spus că are interzis”

Articolul precedentPrimarul PSD din Limanu înmoaie tonul: „Nu am spus că are interzis”
Articolul următorStreinu-Cercel a învins, în instanță, Rise Project
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.